ARHIVA B365

Imagini VIDEO cu ultimele minute ale vieții lui Ionuț, băiețelul ucis de câini, surprinse de camere

ora 9.21. Andrei, cel mare apare primul. Alearga destul de repede pe aleea principala, pe langa fantana. Prea repede pentru fratele lui, de numai 4 ani, care a ramas serios in urma. Cel mic intra in raza camerei de supraveghere la aproape un minut distanta de fratele sau, care e mult in fata. Micutul fuge si el cat poate de repede, dar nu-l poate ajunge, iar atunci cand nu-si mai zareste fratele, se opreste derutat la intersectia a doua alei, nestiind excact incotro s-o apuce. Intr-un final ori il repereaza, ori cel mare il striga si-atunci, usor nesigur, isi reia alergarea.

In aceste imagini, baietii se indrepta spre celalat capat al parcului – fata de zona prin care se presupune ca au iesit. Cel mai probabil au continuat sa alerge, pana au facut o tura completa in jurul fantanilor, iar in capat au ajuns la locul de joaca marginit de gardul spart, gardul prin care aveau sa intre intr-o „alta lume”. In lumea in care, mici si nesiguri, derutati si poate obositi, s-au ratacit.

VIDEO pe cancan.ro.

Ora 11.36. Au trecut 2 ore si 15 minute de cand baietii au fost filmati de o camera de supraveghere. In acel moment, pe camera numarul 1, situata chiar la intarea in parc, il surprinde pe Andrei, baiatul cel mare al familiei Anghel. Merge repede, insotit de un barbat inalt, bine facut, cu parul inchis la culoare. Tanarul poarta bermude, o camasa in carouri alb cu rosu si adidasi si-l tine pe baiat de mana. Intra in parc, barbatul ii vede pe paznici si se indreapta direct spre ei, iar imaginile din interiorul parcului sunt surprinse de camera 4, din acelasi unghi de unde, cu peste doua ore in urma, fusesera filmati ambii baietei.

Barbatul, considerat „martor cheie” in ancheta gesticuleaza aratandu-l pe baietel. Copilul ramane un pas in urma si asteapta, iar paznicii ii arata barbatului prin gesturi zona in care se presupune ca ar fi bunica.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button