Imagini cu primele două intersecții supraînălțate din Sectorul 1. Clotilde Armand așteaptă feedback de la bucureșteni

15 aug. 2022
5158 Afișari
Imagini cu primele două intersecții supraînălțate din Sectorul 1. Clotilde Armand așteaptă feedback de la bucureșteni
Imagini cu primele două intersecții supraînălțate din Sectorul 1. Clotilde Armand așteaptă feedback de la bucureșteni. Sursa foto: Captură Facebook/ Clotilde Armand

Clotilde Armand a anunțat, luni, că au fost finalizate construcțiile și a publicat imagini cu primele două intersecții supraînălțate din Sectorul 1. Primarul spune că, până la sfârșitul anului 2022 vor exista 35 de astfel de intersecții.

Intersecții supraînălțate în Sectorul 1

„Am finalizat construcțiile primelor două intersecții supraînălţate din Sectorul 1. Ceea ce vedeți este o premieră pentru Capitală”, anunță Primarul Sectorului 1 într-o postare pe Facebook.

Până la sfârșitul anului 2022, în S1 vor exista 35 de astfel de intersecții, iar primele vor fi construite în zonele în care se produc accidente rutiere în mod frecvent, dar și în apropierea unităților de învățământ.

Aceste măsuri sunt luate pentru a descuraja conducătorii auto care circulă cu viteză.

Clotilde Armand: Aștept feedback de la locuitorii Sectorului 1

„După cum vedeți din imagini, am adaptat trotuarele la trecerile de pietoni, am asigurat sistemul de scurgere a apelor pluviale și am montat stâlpi de protecție delimitare acces pietonal între trotuar și partea carosabilă”, explică edilul.

În paralel, vor fi construite trecerile de pietoni supraînălțate și vor fi montate limitatoare de viteză din mixtură asfaltică.

„Aștept feedback de la locuitorii Sectorului 1 cu privire la măsurile luate și pentru sugestii de a ne îmbunătăți activitatea. Pentru mine, siguranța tuturor participanţilor din trafic (şoferi, pietoni, biciclişti etc) este pe primul loc”, transmite Clotilde Armand.

Lucrările fac parte din Planul de siguranţă rutieră pe care primarul Clotilde Armand vrea să-l implementeze în Sectorul 1 şi sunt realizate sub supravegherea şi cu consultanţa Brigăzii de Poliţie Rutieră.

Edilul anunța încă din luna iunie 2022 că în preajma școlilor din Sectorul 1 vor apărea treceri de pietoni supraînălțate.

Cookies