ȘTIRI

Imaginează-ţi că eşti Dumnezeu @ Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe #2

Imaginează-ţi că eşti Dumnezeu 

De Matei Vişniec

Cu: Ştefan Nistor, Florin Frăţilă, Maria Popovici, Alexandru Minculescu, Ioana Chelmus, Ionuţ Iftimiciuc
Regia: Cristian Bajora

Producător: Teatrul În Culise
Durata: 1h 20 min
Rezervări: TEATRUL ÎN CULISE: Str. Ştefan Mihăileanu nr. 53 / 0735.026.762 / teatru@inculise.ro

“Imaginează-ţi că eşti Dumnezeu” propune o altfel de experienţă pentru spectatori. Aceştia vor putea vedea un teatru sincer, fără prea multă scenotehnică, dar cu siguranţă şocant şi intrigant.
Spectacolul vorbeşte despre iubire, despre absurdul din vieţile noastre, despre fuga continuă spre ceva despre care de multe ori nu avem foarte multe informaţii, despre România, despre teatru, şi reuşeşte să atingă prejudecăţi şi idei periculos de amintit.

 
Maratonul Teatrului Independent adună 43 de spectacole de teatru din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Tg. Mureş, Bacău. O selecţie din cele mai bune producţii independente profesioniste şi ale şcolilor de teatru. Maratonul se va desfăşura în 11 spaţii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie – Sala Nouă, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul În Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie şi Sala ArCuB.
 

Cel ce va decide câştigătorii acestei ediţii a Maratonului  – adică juriul „suprem” – este chiar publicul, pe baza voturilor. Se vor organiza zilnic tombole cu premii pentru participanţii la vot.

 

Preţul unui bilet, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de 5 lei.

Biletele pot fi procurate  de la teatrele organizatoare. 

Mai multe informaţii despre lista completă a spectacolelor şi programarea acestora pe www.teatrul.ro

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button