Imaginea zilei: doi iepurași salvați azi de pompieri dintr-un apartament în flăcări din București

11 ian. 2021
9 Afișari
Imaginea zilei: doi iepurași salvați azi de pompieri dintr-un apartament în flăcări din București
Doi iepurași salvați de pompieri dintr-un incendiu din București (foto: ISU-BIF)

Imaginea aceasta bate, de departe, orice poză cu pisici. cei doi iepurași zgribuliți ținuți cu grijă în brațe de pompierii care i-au salvat din incendiu are nivel mare de drăgălășenie, trebuie să fim de acord cu asta. :-) (Și, oricum, miza e mult prea mică pentru a ne contrazice)

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București (ISUBIF) au salvat azi doi iepurași (iepurași la propriu, fiindcă sunt pui) dintr-un apartament cuprins de flăcări în București. Incendiul a izbucnit într-un apartament din Aleea Poarta Alba, iar locatarul a ieșir singur din locuință. Focul a fost stins după ce pompierii au intervenit cu trei autospeciale.

”Adresa este cunoscută pompierilor pentru că în trecut au mai existat amenințări din partea locatarului că va da foc. E foarte posibil ca incendiu de astăzi să fie produs de acesta”, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISUBIF, citat de g4media

Cei doi iepurași vor fi duși de pompieri la unitatea din Grozăvești. Practic, pompierii nu numai că i-au salvat, dar i-au și adoptat. 

Cookies