Imaginea iconică a războiului: O ucraineancă înfruntă un soldat rus și îi oferă semințe de floarea-soarelui care să-i crească în buzunar după ce o să fie ucis | VIDEO

25 feb. 2022
1308 afișări
Imaginea iconică a războiului: O ucraineancă înfruntă un soldat rus și îi oferă semințe de floarea-soarelui care să-i crească în buzunar după ce o să fie ucis | VIDEO

Filmarea cu o ucraineancă ce înfruntă un soldat rus, oferindu-i semințe de floarea soarelui, floarea națională a Ucrainei, pentru ca acestea să înflorească în buzunarul său după ce acesta va muri au devenit virale pe rețelele de socializare.

Femeia îi întreabă pe soldați cine sunt, iar unul dintre ei îi răspunde că „avem exerciții aici” și îi cere să plece.

După ce a întrebat dacă sunt ruși, ea le-a spus: „Deci, ce **** faceți aici?”.

În timp ce soldații încercau să o liniștească, că discuția nu duce nicăieri, femeia le spune în continuare revoltată: „Nu, nu, nu: „Sunteți ocupanți, sunteți fasciști! Ce **** faceți pe pământul nostru cu toate aceste arme?

„Luați semințele astea și puneți-le în buzunare, măcar să crească floarea-soarelui când veți cădea cu toții aici”, a spus ea, continuând să le ofere semințele de floarea-soarelui.

Soldații o îndemană însă să plece pentru a nu complica situația, iar femeia se îndepărtează spunându-le că sunt blestemați și nu au ce căuta pe pământul Ucrainei.

 

Îți recomandăm și:

BREAKING | A început invazia Kievului: tancuri rusești au intrat în capitala Ucrainei | Oamenii sunt baricadați din case (VIDEO)

Prima sancțiune la București de înlăturare a simbolurilor rusești: totemul cu denumirea Parcului “Fiodor Tolbuhin” a fost dat jos, după ce Rusia a bombardat Ucraina

 

Cookies