Imagine fabuloasă cu o specie nouă: „Porsche Sălbatic de Sinaia” (scuze, nu se vede dacă e marcat cu nr. de București)

27 sept. 2021
546 Afișari
Imagine fabuloasă cu o specie nouă:
Imagine fabuloasă cu o specie nouă: "Porche Sălbatic de Sinaia" (scuze, nu se vede dacă e marcat cu nr. de București). sursa foto: Ciprian Thomas

O imagine fabuloasă a devenit recent virală pe internet. Un SUV marca Porsche a fost fotografiat în vârf de munte, căzut într-un șanț prin Sinaia. Internauții de pe Facebook și reddit au râs spunând că este vorba de o specie nouă: "Porsche Sălbatic de Sinaia". Din păcate în fotografie nu se vede dacă e marcat cu nr. de București, așa că nu știm cine a fost cel care a ajuns cu mașina acolo, ca apoi să o lase baltă.

„Pe traseul de Downhill de la Sinaia… nu există explicații suplimentare, probabil doar șoferul știe cum a ajuns acolo. Foto: Ciprian Thomas”, a scris pe Facebook pagina Freeriderpunctro, alături de imaginea controversată care a captat atenția internauților. Mai mult, subiect a ajuns și pe reddit.com, pagina de România, unde a fost intens dezbătut. Nimeni nu știe cum a ajuns mașina respectivă acolo și ce s-a întâmplat de fapt.

O imagine care a frapat internauții români

Imagine fabuloasă cu o specie nouă:
Fb Freeriderpunctro. Foto: Ciprian Thomas

Imagine fabuloasă cu o specie nouă: „Porche Sălbatic de Sinaia” (scuze, nu se vede dacă e marcat cu nr. de București). sursa foto: Ciprian Thomas

Un utilizator Reddit ne-a dat inspirație pentru titlu și îi mulțumim pe această cale

Această imagine inedită, care a ajuns și pe reddit, alături de titlul „Porsche Sălbatic de Sinaia” a fost postată de utilizatorul El_Cicone, reddit-ist cu o vechime de 8 ani pe platforma respectivă.

Din informațiile avut în prezent se pare că mașina ajunsă într-un șanț se afla pe traseul de Downhill (coborât la vale) de biciclete din Sinaia, o zonă greu accesibilă de ajuns cu  o mașină. Acesta pare să fi fost și motivul pentru care imaginea a reușit să impresioneze și comentariile amuzante au curs valuri. Vă lăsăm mai jos doar o parte dintre acestea, restul trebuie să le descoperiți singuri în postarea de mai jos:

„Săracele suvuri, nu mai găsesc mâncare în oraș și caută în pădure”, a spus un internaut.
 
„Mulți posesori de SUV uri cred că au mașini pentru offroad, când de fapt și un Dacia papuc 4×4 o intrece”
 
„Product placement, și reclamă “ascunsă”. Sau ce se întâmplă când Porsche România află că și “românurile” au biciclete scumpe cât o Dacie Logan!”
 
“Eu sunt mafiot prin modul meu de a mă comporta, parchez masina, dau un milion șpagă”…

„Puneti poza si pe grup de graffiti, merita decorata…altfel strica imaginea degeaba…”

“Pe aici m-a băgat Waze-ul frate, sa mor io!” 

„Asta e mașină „furată” pentru banii de asigurare…”
 
„Probabil că i s-a înfundat drumul acolo, a vrut să o întoarcă și ușor a scăpat-o în șanț.
Ce căuta acolo? Nici el nu cred că știe!”

Cookies