Imagine care nu face cinste STB și TPBI. Oameni înghesuiți în așteptarea autobuzului în stația Gara de Nord, în plin sezon al vacanțelor

01 aug. 2022
1578 afișări
Imagine care nu face cinste STB și TPBI. Oameni înghesuiți în așteptarea autobuzului în stația Gara de Nord, în plin sezon al vacanțelor
Credit foto: Iulian Alexe, via Grupul Reclamații STB (fostul RATB București)

Este o lună de vacanță, iar oamenii călătoresc chiar și după ora 22.00, când mijloacele de transport în comun sunt mai puține pe traseu sau chiar se retrag din circulație.

Pentru a afla care este cauza aglomerației și a prelungirii timpului de așteptare, o persoană întreabă dacă nu există soluții pentru a se evita astfel de situații.

Momentul a fost surprins la Gara de Nord, zonă tranzitată de oameni care vin din concedii sau ajung în București pentru turism.

Persoana, care postează imaginea cu aglomerația din stația de autobuz din Gara de Nord, remarcă și faptul că s-au eliminat de pe traseu troleibuzele care circulă spre Drumul Taberei.

Redăm postarea pentru care am solicitat un punct de vedere de la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pt Transport Public București Ilfov (TPBI), instituția care organizează traseele STB în București și Ilfov.

”Dacă este cineva din conducerea STB.

Este luna de vacanta, oamenii călătoresc încă iar după ora 22.00 mijloacele de transport se retrag în garaje chiar dacă sunt mulți care au nevoie de acestea la ore când vin trenurile dinspre litoral și stațiuni montane, chiar de la Aeroportul Otopeni.

Sa nu mai spun ca zona Drumul Taberei este văduvit de transportul troleibuzelor iar autobuzul 105 a rămas singurul de la Gară.

Poate faceți ceva, sa se lucreze 1 oră, două in plus, cu spor de salariu șoferilor pentru aceasta prelungire a programului.”

Postarea poate fi găsită AICI.

Până la publicarea acestei știri, TPBI nu a transmis niciun punct de vedere.

Îți mai recomandăm și:

Cookies