Imagine aproape că SF în traficul din București din această dimineață. „Kiseleff n-are cum să fie așa la ora aia, ai șters tu mașinile cu AI!”

24 iun. 2024
49233 afișări
Imagine aproape că SF în traficul din București din această dimineață.
Imagine aproape că SF în traficul din București din această dimineață. "Kiseleff n-are cum să fie așa la ora aia, ai șters tu mașinile cu AI!" | Foto: B365.ro

Bună dimineața, dragi bucureșteni, probabil că rândurile acestea vă prind undeva pe plajă sau la cafeluță pe terasa cabanei de la munte, aceasta fiind și explicația pentru realitatea neverosimilă înregistrată azi dimineață în traficul din București.

Străzi ireal de pustii în București, în ultima zi de minivacanță de Rusalii (și prima de vacanță de copii)

Este adevărat, anul acesta, ultima zi din această minivacanță s-a lipit perfect pe prima zi de vacanță școlară, vacanța școlară fiind, știindu-se, o eliberatoare gură de aer pentru traficul din București. Așadar, perfect centru cei care nu, azi nu au liber, își vor recupera ei ziua aceasta la un moment dat, azi s-au trecut ca de obicei, au băut cafea, au boscorodit soarta, apoi au urcat în mașină și s-au dus la serviciul lor din București,

Ce a mai alungat din necaz a fost revelația că straăzile erau pustii la orele matinale la care, de regulă, deja gem de nervi și claxoane, iar imaginea cu Șoseaua Kiseleff între orele 07:00 și 09:00 vorbește de la sine.

Cititorul B365 care ne-a trimis această fotografie ne scris că, vreme de 3 minute, pe lângă el n-a gtrecut efectiv nicio mașină:

Era 7 juma deja și era ireal: nicio mașină în stânga, nicio mașină în dreapta pe Kiseleff de la intersecția  cu Docenților și Până la Piața Victoriei. Acolo, bum, 8 (opt … O.P.T. ) mașini 😂😂😂i….Parcarea de la Victoriei, goală pușcă😂😂😂😂 Un drum pe care îl fac, de regulă, în 35 de minute – dar numai atunci când plec strategic, astfel încât să nu prind bușoanele alea rele de dimineață, mi-a luat azi 19 minute, cu maaax. 60 la oră pe vreo două bucăți de drum, Ca pe 1 ianuarie😂😂

Cititorul care ne-a trimis imaginea ne-a mai spus că, atunci când a parcat și i-a arătat soției, doamna a exclamat:

N-are cum, Kiseleffu’ nu poate să fie așa gol la ora aia, ai șters tu mașinile cu Inteligența artificală!😂

S-a râs mult.

Desigur, dacă ați fi acum în oraș (și nu pe plajă, la munte sau deja în concediu😂), ați găsi și locuri de parcare pe alese. Efectiv, oriunde, inclusiv în parcările din București  în care, de regulă, ai senzația că mașinile sunt parcate unele peste altele.

PS Și, pentru ca uluirea să fie desăvârșită, poftim Piața Victoriei npe la orele prânzului:

Imagine aproape că SF în traficul din București din această dimineață.
Prin Piața Victoriei pe la prânz, într-o luni, dar de Rusalii | Foto: B365.ro
Imagine aproape că SF în traficul din București din această dimineață.
Piața Victoriei, de Rusalii, pe la prânz | Foto: B365.ro

 

Cookies