ARHIVA B365

Iliescu, despre modul cum a plecat Ponta din fruntea PSD: „Este o greşeală din partea lui”

„Era firesc ca el să aibă întâi un dialog cu conducerea colectivă a partidului şi să urmeze această decizie personală printr-o consultare, ceea ce n-a făcut-o şi nu este bine. Fără îndoială este o greşeală din partea lui Victor Ponta. Era firesc să existe o deliberare, cel puţin în executivul său, nu a fost bine, nu a fost bine”, a spus pentru gândul Ion Iliescu.

Ion Iliescu este insa convins ca PSD va gasi solutii pentru a iesi din aceasta situatie delicata in care sa afla, dar a precizat ca el nu va fi implicat in conducerea partidului.

Ponta, inculpat oficial în dosarul DNA. Sechestru pe o parte din averea premierului pus luni

„Este un moment de cumpănă care îl priveşte pe el pe de o parte, dar şi conducerea partidului care ar trebui să reflecteze asupra modului în care va acţiona în continuare. Nu, nici vorbă, sunt deja ani care mă despart ca generaţie, dar sunt alături de partid şi conducerea sa, sunt sigur că se vor găsi soluţii pentru a ieşi din acest moment de cumpănă. Trebuie neapărat să fie un forum de dezbatere a acestei situaţii, prima dată în conducerea restrânsă şi apoi într-un forum mai larg. Nu ştiu dacă o să fie nevoie de Congres, este o chestiune care trebuie deliberată în cadrul Comitetului Executiv. Nu mi-a spus nimic Ponta”, a mai spus Iliescu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button