Ilie Sârbu va demisiona din funcţia de lider al grupului PSD din Senat şi din partid – surse

de:
25 aug. 2015
0 Afișari
Ilie Sârbu va demisiona din funcţia de lider al grupului PSD din Senat şi din partid - surse

Conform sursei citate, Ilie Sârbu va demisiona şi din PSD, pentru a putea ocupa funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi.

Mihai Fifor ar urma sa ii ia locul lui Ilie Sarbu in fruntea grupului PSD din Senat. Pentru senatorul Fifor aceasta functie ar veni ca un ‘premiu de consolare’ dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa il desemneze ministru al Transporturilor.

Chiar daca noua sesiune parlamentara va incepe in mai putin de o saptamana, jocurile nu sunt inca facute. Serban Nicolae si Ecaterina Andronescu sunt alti doi senatori care ar putea lua locul lui Ilie Sarbu.

Potrivit Romania TV, plecarea socrului premierului Victor Ponta din fruntea grupului senatorial al PSD simbolizeaza inca o batalie pierduta de Ponta si inca un ‘camp tactic’ asupra caruia pierde controlul.

Noul lider de grup va fi votat în cadrul şedinţei de duminică.

Duminică de la ora 17.00 senatorii social-democraţi vor avea o şedinţă la care va participa şi preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea. În ultima perioadă Ilie Sârbu şi Liviu Dragnea au avut mai multe ieşiri publice în contradictoriu, conform evz.ro.

Cookies