ARHIVA B365

Ilie Năstase, foarte dur după eliminarea SIMONEI HALEP de la Australian Open

SIMONA HALEP.„Nasty” sustine ca Simona nu a jucat atat de prost pe cat spun unii specialisti, ci a avut ghinionul de a intalni o adversara in forma maxima, arată realitatea.net.

„Sa fim seriosi. Primele doua trei tururi nu a jucat cu jucatoare de valoarea ei. Si a fost si ghinion. Pe partea ei au pierdut toate favoritele. Dar acum nu mai conteaza clasamentele asa tare. Numarul 11 poate sa bata primele locuri. Eu zic ca nu a jucat Simona foarte prost, ci cealalta a jucat foarte bine, excelent”, a spus Ilie Nastase pentru Dolce Sport. 

In continuare, acesta a afirmat ca Halep ar fi putut avea un mic blocaj psihic, nefiind inca obisnuita cu statutul de favorita.

SIMONA HALEP.„Tenisul e un joc de incredere. La turneele de Grand Slam trebuie sa ai cea mai mare incredere. Si noi aveam presiune, dar nu ca acum. Azi e o problema si la noi. Trebuie sa-i dam timp sa castige un Grand Slam. Are numai 22 de ani.

Eu am fost numarul unu mondial. Va spun eu, exista si frica de a castiga si de a pierde. Sunt jucatori care nu aveau trac deloc, ca Jimmy Connors. La Halep nu stiu, eu am simtit pe pielea mea. Simona Halep

Psihologul trebuie sa fii tu, nu pot rezolva problema cei de afara. E bine sa ai un antrenor, manager, familia, dar pe teren numai tu te poti ajuta. Eu n-am avut antrenor. Eu am avut prietene frumoase la care ma uitam. Jucam pentru ele”, a mai spus Nastase, potrivit ziare.com.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button