ARHIVA B365

Ilie Năstase, dispus să ia locul lui Dan Voiculescu, la Senat

Este foarte posibil să accept propunerea lor. Sună bine, dar vă pot spune mai multe când mă voi întoarce în România. Acum sunt cu Nadia Comăneci în Malaysia, la o gală Laureus, şi voi reveni în Bucureşti vineri”, a declarat Ilie Năstase, pentru Libertatea.

Funar s-a grăbit să-l anunţe candidat PRM
Recent, Năstase ar fi acceptat provocarea politică lansată de preşedintele partidului România Mare, Gheorghe Funar, de a candida pentru un post de europarlamentar.
„Invitaţia a fost acceptată imediat şi marele campion Ilie Năstase va fi purtătorul de drapel al Partidului România Mare la alegerile europarlamentare”, s-a grăbit să anunţe, printr-un comunicat, preşedintele PRM, Gheorghe Funar.
Sunt zece locuri libere în Parlament
Zece parlamentari şi-au pierdut mandatul anul trecut. Unii au ajuns în spatele gratiilor, alţii au ales să plece la bani mai mulţi, la Parlamentul European, iar ceilalţi au vrut doar să scape de rigorile Înaltei Curţi de Casaţie.
Cu toate că Executivul avea obligaţia ca în cel mult 90 de zile să organizeze alegeri, în colegiile rămase fără senatori sau deputaţi scrutinul pentru ocuparea acestor posturi va avea loc odată cu acela pentru Parlamentul European, pe 25 mai a.c.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button