ȘTIRI

Ilie Năstase, despre Arena Națională: Eu fac un denunţ acum, oficial!

Ilie Năstase i-a criticat dur pe reprezentanţii Primăriei Bucureşti şi a cerut intervenţia DNA-ului pentru clarificarea situaţiei, potrivit Mediafax.

Citește și RAPORT laborator Italia: Din ce este făcut acoperişul de pe Naţional Arena

Care primar?! Noi avem primar? Ăla e primar, ce avem noi? E în acte, dar nu cred că ştie cum îl cheamă! A venit dintr-o comună, nu ştiu de unde, şi vrea să fie primarul capitalei. Nu se poate! Într-o zi, dacă mai stăm câţiva ani o să dărâmăm stadionul că o să fie prea vechi. Mi se pare incredibil că nimeni nu reacţionează. Stadionul ăsta trebuie dat cuiva să-l gestioneze, de exemplu, FRF. Eu îi cer oficial doamnei de la DNA, doamna Codruţa Kovesi, să meargă la Primărie şi să investigheze cum s-a făcut stadionul ăla, de ce s-au băgat atâţia bani şi de ce nu poate fi folosit. Eu fac un denunţ acum, oficial! Îl şi scriu dacă vreţi. Mâine mă duc şi dau denunţ„, a declarat fostul sportiv.

Ilie Năstase a dat exemplul stadionului din Frankfurt.

Toţi vorbim, dar nimeni nu face nimic. De ce acel stadion poate fi folosit la Frankfurt, dar nu şi la noi!? Am înţeles de la Gino Iorgulescu că acel material folosit la acoperiş e omologat în toată Europa, dar nu şi la noi!„, a declarat Ilie Năstase.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button