Ilfov: O tânără a aruncat cu benzină pe un bărbat şi a rănit cu un cuţit un copil de zece ani

de:
02 aug. 2019
0 Afișari
Ilfov: O tânără a aruncat cu benzină pe un bărbat şi a rănit cu un cuţit un copil de zece ani

Potrivit Poliţiei Ilfov, poliţiştii oraşului Chitila au fost sesizaţi, joi, prin apel 112, de o femeie, despre faptul că, în urma unor discuţii contradictorii, o necunoscută a aruncat cu benzină pe un bărbat, în timp ce se afla la un imobil în construcţie, din comuna Chiajna.

La scurt timp, poliţiştii postului de poliţie din comuna Chiajna au fost sesizaţi prin apel 112 de o femeie, despre faptul că un copil de zece ani a fost tăiat cu un cuţit de către o femeie necunoscută.

Poliţiştii au găsit-o pe femeie, fiind vorba de o tânără de 23 de ani. În prezent aceasta se află înternată în vederea acordării de îngrijiri medicale, sub paza organelor de poliţie, întrucât prezenta leziuni traumatice la nivelul abdomenului.

Totodată, persoanele vătămate au fost duse la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor calificat, urmărirea penală fiind în competenţa procurorului din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Ilfov”, arată Poliţia Ilfov.

Cookies