Ileana Stana-Ionescu şi Sebastian Papaiani au primit câte o stea pe Aleea Celebrităţilor

de:
29 sept. 2011
3 Afișari
Ileana Stana-Ionescu şi Sebastian Papaiani au primit câte o stea pe Aleea Celebrităţilor

Ileana Stana-Ionescu şi Sebastian Papaiani au primit Placheta Oraşului Bucureşti de la primarul general, Sorin Oprescu.

Aleea Celebrităţilor – Walk of Fame este un proiect cultural care găzduieşte stelele celor mai cunoscuţi artişti români din lumea filmului şi a teatrului, în semn de preţuire a valorilor culturale din România. Un proiect iniţiat de Teatrul Metropolis şi Cocor, deja celebrul Walk of Fame românesc a fost inaugurat în ianuarie anul acesta.

Ileana Stana Ionescu si Sebastian Papaiani au multumit tuturor celor care au facut posibil evenimentul, dar mai ales publicului care de fiecare data le-a fost alaturi:

’’Impart bucuria si emotia pe care le simt acum cu dumneavoastra. Se stie ca daca dumneavostra n-ati fi existat, n-am fi existat nici noi. Fara public nu se face nici teatru, nici film. Multumesc mamei mele, tatului meu si multumesc domnului primar care a avut forta sa ia pentru mine o stea de pe cer si sa o aduca pe pamant’’, a mentionat Sebastian Papaiani.

La randul ei, Ileana Stana Ionescu a mentionat:

’’In primul rand vreau sa-i multumesc lui Dumnezeu care mi-a facut in viata un drum drept, demn, frumos si mi-a sortit sa fiu slujitoarea unei meserii minunate pe care am practicat-o cu pasiune si dragoste. Vreau sa multumesc sotului meu pentru dragostea, increderea si curajul pe care mi le- a dat. Vreau sa-i multumesc maestrului Radu Beligan care m-a convins sa ma prezint la concursul Teatrului National pe care l-am castigat, institutie pe care o slujesc de aproape 50 de ani cu devotiune. Multumesc Municipiului Bucuresti, domnului Primar pe care il cunosc de multi ani, il iubesc si il respect si tuturor celor care au contribuit la aceasta zi’’.

Cu acest prilej, Ileana Stana Ionescu si Sebastian Papaiani au primit o stea pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti din Piata Timpului alaturandu-se astfel altor mari personalitati ale teatrului si filmului din Romania, care au deja o stea pe Aleea Celebritatilor: Tamara Buciuceanu-Botez, Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea, Maia Morgenstern si regizorul Alexandru Tocilescu.

Pe Aleea Celebritătilor din Piaţa Timpului se află deja stelele altor personalităţi: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu şi Tamara Buciuceanu-Botez.

Cookies