IKEA retrage de pe piaţă un produs şi le dă banii înapoi cumpărătorilor

de:
12 mart. 2019
0 Afișari
IKEA retrage de pe piaţă un produs şi le dă banii înapoi cumpărătorilor

IKEA recheamă prăjiturile de bezea SÖTSAK SKUMTOPP, 180g, din cauza declarării neclare a laptelui ca produs alergen în lista de ingrediente.

Prăjiturile SÖTSAK SKUMTOPP cu perioada de valabilitate cuprinsă între 12-03-2019 și 18-04-2019 sunt afectate de această rechemare. Clienții alergici sau cu intoleranță la lapte sau la constituenții din lapte sunt sfătuiți să aducă bezelele SÖTSAK SKUMTOPP la cel mai apropiat magazin IKEA pentru a primi înapoi suma integrală plătită pe produs.

Primul magazin Ikea din România a fost deschis pe 21 martie 2007. Lucrările la al doilea magazin IKEA din București, de pe bulevardul Theodor Pallady nr. 57, construcție realizată de Bog’Art și indicată drept cel mai mare magazin al retailerului suedez din Europa de Sud-Est, au fost încheiate de ceva timp, însă IKEA a tot amânat momentul deschiderii, inițial programat pentru vara anului trecut.

Suedezii au anunțat în trecut că intenționează să atingă un număr total de nouă magazine în România, cel mai mare din regiune, în urma unei investiții estimată la peste 500 milioane de euro. Prin acest demers, compania ar crea 3.000 de locuri de muncă în România.

Cookies