IKEA recheamă de la clienți un joc pentru copii. Există un potențial pericol de sufocare, transmite compania

21 mart. 2023
399 Afișari
IKEA recheamă de la clienți un joc pentru copii. Există un potențial pericol de sufocare, transmite compania
IKEA recheamă de la clienți un joc pentru copii. Există un potențial pericol de sufocare, transmite compania. Imagine simbol: Unsplash

IKEA a anunțat marți, 21 martie, că recheamă de la clienți un joc pentru copii din cauza potențialului pericol de sufocare. Clienții sunt sfătuiți să nu mai folosească jocul și să contacteze compania pentru rambursarea banilor.

Pericol de sufocare: IKEA recheamă un joc pentru copii

IKEA recheamă jocul pentru pescuit BLÅVINGAD multicolor din cauza potențialului pericol de sufocare, transmite compania într-un comunicat de presă.

IKEA îi sfătuiește pe toți cei care au jocul pentru pescuit BLÅVINGAD multicolor să nu-l mai folosească și să contacteze compania pentru rambursarea integrală a banilor.

Sursa foto: Captură/ IKEA
Sursa foto: Captură/ IKEA

Siguranța este prioritatea principală la IKEA, așadar luăm măsuri de precauție și rechemăm jocul pentru pescuit BLÅVINGAD multicolor, din cauza unui potențial pericol de sufocare. IKEA dezvoltă produsele utilizând un program riguros de evaluare a riscurilor și de testare, pentru a se asigura că acestea respectă toate legile și standardele aplicabile pe piețele unde sunt vândute, transmite IKEA.

Concret, companiei i s-a adus la cunoștință că niturile mici de pe jucărie se pot desprinde, iar acest lucru poate duce la un potențial pericol de sufocare, mai ales în cazul copiilor mici:

Așadar, rechemăm jocul pentru pescuit BLÅVINGAD multicolor.

Jocul pentru pescuit prezentat în imaginile de mai sus poate fi returnat în orice magazin IKEA pentru rambursarea integrală a sumei plătite de clienți. NU este necesar bonul fiscal (dovada achiziției).

Pentru mai multe informații, clienții pot accesa site-ul IKEA sau pot contacta reprezentanții companiei la numărul de telefon 021-407.45.32.

Compania își cere scuze pentru această situație.

Jocul pentru pescuit BLÅVINGAD multicolor poate fi returnat în orice magazin IKEA pentru rambursarea integrală a sumei plătite. Nu este necesară o dovadă a achiziției (bon fiscal).

Pentru informații suplimentare, accesează www.IKEA.ro sau contactează IKEA la numărul de telefon 021-407.45.32.

IKEA își cere scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această rechemare.

Cookies