Noul magazin IKEA din Bucureşti, mai mare decât cel din Băneasa şi „de ultima generaţie” FOTO

de:
04 nov. 2015
4 Afișari
Noul magazin IKEA din Bucureşti, mai mare decât cel din Băneasa şi

„Noul magazin IKEA de pe bd. Theodor Pallady (nr.r. la ieşirea din Bucureşti spre Autostrada Soarelui) va fi mai mare decât cel din Băneasa şi va fi construit după modelul magazinelor IKEA de ultimă generaţie”, a precizat reprezentantul IKEA România la prezentarea proiectului în Comisia de Urbanism din cadrul Primăriei Capitalei.

Zona comercială va fi completată şi cu spatii de birouri, iar  noua investiţie va fi realizată pe un teren de 137.000 metri pătraţi. Pentru deschiderea noului magazin, IKEA va angaja 500 de oameni, a adăugat sursa citată.

 De asemenea, compania suedeză intenţionează să deschidă în România 8 magazine.

„Investiţia în noul magazin IKEA din zona Theodor Pallady va ajunge la 60 mil. euro, incluzând preţul de 19 mil. euro plătit pe teren, costul de dezvoltare şi marfa. Compania este în procedură de autorizare, care nu are cum să dureze mai puţin de 8-9 luni”, au declarat surse apropiate companiei, pentru Capital.

Retailerul de mobilă şi decoraţiuni interioare IKEA România a cumpărat anul acesta terenul de 13,7 hectare ce a aparţinut fabricii Anticorosiv de la fondul de investiţii Broadhurst Investments, reprezentat de omul de afaceri Siminel Andrei. IKEA a anunţat că va deschide aici al doilea magazin din reţeaua sa locală şi că unitatea va depăşi ca mărime magazinul din Băneasa, care are 26.000 mp. 

Cookies