VIDEO Noua aplicație de smartphone IKEA: Transferi mobila din catalog direct în casa ta

de:
13 aug. 2013
0 Afișari
VIDEO Noua aplicație de smartphone IKEA: Transferi mobila din catalog direct în casa ta

Noul catalog IKEA are 324 de pagini, iar tema principală a acestuia este „Bucură-te de fiecare moment petrecut acasă”. Prețurile în noul catalog sunt păstrate la nivelul anului trecut, iar cele mai vândute produse de anul trecut vor intra la reducere, conform reprezentanților retailerului suedez. Reducerile variază în funcție de produs și ajung până la 20%.

Printre noutățile catalogului IKEA 2014 este aplicația de telefon mobil IKEA Catalogue, prin care utilizatorii pot să își mobileze virtual camera folosind produsele din catalog.

Cum funcționează: După ce instalează aplicația IKEA pe telefonul mobil, utilizatorii scanează respectivul produs de mobilier pe care îl doresc, așează catalogul pe podea și pe ecranul telefonului vor putea vizualiza în propria casă, în locul catalogului, produsul dorit. Aplicația permite plicația permite și verificarea informațiilor despre produse și a existenței acestora în stoc și este disponibilă gratuit în Google Play și App Store începând de pe 15 august.

De asemenea, noul catalog prezintă o nouă colecție de designer, ediție limitată, intitulată TRENDIG. Aceasta este inspirată de întâlnirea dintre designul scandinav și cel chinezesc. TRENDIG va fi prezentă în magazinul IKEA din luna octombrie și va fi disponibilă doar o perioadă limitată de timp.

Pentru o orientare mai ușoară, ediția de anul acesta include la început, în pagina 8, Cuprinsul Catalogului, cu patru secțiuni: Idei și Soluții, Stiluri, Produse și Informații.

Prima jumătate a Catalogului este împărțită în categorii: „Pentru locuințe în care te simți bine”, „Ca să găsești ușor”, „Joaca este un lucru serios”, „..Și destule locuri pentru cei dragi”, „Nopți bune pentru zile pline” și „Ziua bună se cunoaște de dimineață”.

A doua parte a Catalogului prezintă game extinse de produse. Cititorii pot face astfel comparații între stiluri și prețuri, pentru a alege varianta cea mai potrivită lor. 

Un nou magazin IKEA în România?

Se pare că deschiderea unui nou magazin Ikea în România rămâne o incertitudine. „În legătură cu o eventuală expansiune nu avem noutăți. Este puțin probabil ca acest lucru să se întâmple în 2014”, a spus Cornel Oprişan, retail manager în cadrul IKEA România.

 Noul catalog va fi disponibil, începând cu 19 august şi în format digital pe website-ul IKEA. Tot online, utilizatorii vor putea vedea și harta interactivă a distribuţiei catalogului. Prețurile menționate în Catalog includ TVA, sunt maxime și sunt valabile 1 an de zile, de la 1 septembrie 2013 până la 25 august 2014. La nivel mondial, catalogul IKEA 2014 a fost tipărit în 210 milioane de exemplare, distribuite în 44 de ţări și 30 de limbi.

Cookies