BAZAR

Ignore No More, aplicaţia pe Android care vine în ajutorul părinţilor

Astfel, copiii nu vor mai ignora apelurile părinţilor, întrucât aceştia le pot bloca telefoanele, informează independent.co.uk. „Când blochezi telefonul copilului cu Ignore No More, copilul tău are doar două opţiuni – el sau ea te poate suna înapoi sau să sune la urgenţă”, se arată pe site-ul aplicaţiei.

„Acum ai parte de atenţia lor. Ignore No More este o aplicaţie uşor de instalat care îţi dă control asupra telefoanelor copiilor”, se mai arată pe site. Prin această aplicaţie părinţii setează o parolă care poate debloca telefonul, ceea ce încurajează copiii să-şi sune părinţii mai repede, pentru ca celelalte aplicaţii ale telefonului să devină funcţionale. Sharon Standifird, mamă a doi copii, s-a consultat cu designeri şi dezvoltatori timp de câteva luni şi a descoperit că aplicaţia este populară în rândul părinţilor din Statele Unite ale Americii.

Pentru a instala aplicaţia – care este disponibilă doar în limba engleză -, utilizatorii trebuie să plătească 1,49 euro, potrivit huffingtonpost.fr.

Sursa: ZF


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button