Ieșirea de metrou dinspre Olteniței din stația Eroii Revoluției se închide mai devreme diseară. Metrorex: Continuă lucrările de modernizare din subteran

11 apr. 2024
7606 afișări
Ieșirea de metrou dinspre Olteniței din stația Eroii Revoluției se închide mai devreme diseară. Metrorex: Continuă lucrările de modernizare din subteran
Ieșirea de metrou dinspre Olteniței din stația Eroii Revoluției se închide mai devreme diseară. Metrorex: Continuă lucrările de modernizare din subteran. Sursa foto: Facebook/ Metrorex

Metrorex anunță că accesul B al stației de metrou Eroii Revoluției se va închide mai devreme astăzi. Compania transmite că lucrările de modernizare realizate în subteranul stației, efectuate de PS4, continuă.

La ce oră se va închide accesul B

Metrorex a anunțat pe pagina de Facebook că în seara zilei de joi, 11 aprilie, accesul B (ieșire spre Șoseaua Olteniței) se va închide mai devreme, respectiv la ora 22:00. Accesul va fi închis până a doua zi la ora 05:00, atunci când se deschide circulația trenurilor.

Această modificare are loc ca urmare a lucrărilor de modernizare ce se realizează la suprateranul stației de către Primăria Sectorului 4.

Vă rugăm să utilizați accesul A, alăturat stației, ieșire spre Șos. Viilor.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat!”, a transmis Metrorex.

Stația de metrou Eroii Revoluției ar urma să aibă încă un acces

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat, în luna martie, că zona Eroii Revoluției prinde contur. Edilul spune că zona respectivă va deveni una aerisită, verde și cu spații de relaxare.

În plus, când vor fi terminate lucrările la pasajul subteran, stația de metrou Eroii Revoluției va avea încă un acces, fapt ce va permite obținerea, în premieră, a autorizației pentru securitate la incendiu.

Totodată, Băluță a mai transmis că intrările în stația de metrou respectivă vor fi moderne.

Ulterior, și alte stații de metrou din Sectorul 4 vor suferi îmbunătățiri în scopul autorizării ISU”, a transmis Băluță, la acea vreme, într-o postare pe Facebook.

Lucrările din zona Piața Eroii Revoluției ar fi trebuit să fie gata în anul 2023.

Te-ar putea interesa și:

Cookies