„Ieși din liftul blocului și vezi un scuter parcat la ușa vecinului”. Imaginea care i-a pus pe gânduri pe bucureșteni: L-a urcat pe scări sau cu liftul?

19 aug. 2023
13253 Afișari
„Ieși din liftul blocului și vezi un scuter parcat la ușa vecinului”. Imaginea care i-a pus pe gânduri pe bucureșteni: L-a urcat pe scări sau cu liftul?
„Ieși din liftul blocului și vezi un scuter parcat la ușa vecinului”. Imaginea care i-a pus pe gânduri pe bucureșteni: L-a urcat pe scări sau cu liftul? | Sursa foto: Facebook - Ai parcat ca un bou Bucurest/Alexandru Costache

Felul în care își parchează bucureștenii vehiculele devine din ce în ce mai ingenios, încercând să le pună cât mai la adăpost. Astăzi luăm cazul unei persoane care și-a lăsat scuterul pe holul unui bloc din București, iar imaginile au stârnit amuzamentul bucureștenilor pe rețelele de socializare.

Un scuter parcat în holul blocului a stârnit numeroase reacții pe internet

Un bărbat, ieșind din liftul blocului în care probabil locuiește, a dat nas în nas cu o situație cel puțin bizară. Un vecin, încercând să-și pună cât mai la adăpost bunul material, și-a urcat scuterul până la ușa apartamentului său și l-a lăsat acolo.

Curios, cel care a observat această parcare, a întrebat, simplu și la obiect, comunitatea de pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou Bucuresti” ce ar face în această situație, adăugând și imagini cu scuterul:

Ieși din lift și vezi asta, ce faci?

Scuter parcat în incinta unui bloc | Sursa foto: Alexandru Costache
Scuter parcat în incinta unui bloc | Sursa foto: Alexandru Costache

Ne putem întreba cum a reușit proprietarul să urce scuterul la etaj, folosind liftul sau pe scări? Oamenii au încercat să deslușească acest mister și s-au amuzat pe seama situație. Cu toate acestea, în secțiunea de comentarii au existat și persoane care au privit situația dintr-o altă perspectivă.

Iată câteva dintre comentarii în care locuitorii din București au încercat să răspundă la întrebarea autorului postării – ce faci în această situație:

  • „Îl urca si coboara pe scari in fiecare zi? :))” – M. V.
  • „Vezi daca pornește și are acte… îți dau 500 de lei pe el.” – D. T. A.
  • „Suni la Locala sa vina sa o ridice ca e parcat fix in curba si n-ai vizibilitate daca vine cineva cu liftul…” – C. P.
  • „Chemi politia sa o ridice sau sa ii dea amenda pt parcare neregulamentara 🤣🤣” – V. V.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies