LA MINE-N CARTIER

Iepuraşul vine mai devreme la copiii din centrele de plasament din Sectorul 4

„Pentru că spiritul Sărbătorilor ne face mai îngăduitori și mai aproape de sufletul celor cu care soarta a fost mai puțin darnică, evenimentele vor beneficia de suport financiar din partea unor organizații non-guvernamentale ce își desfășoară activitatea în Sectorul 4. Astfel, la copiii din Centrul Comunitar Sf. Vasile, Iepurașul va sosi mai devreme, cu daruri constând în jucării și multe dulciuri”, informează Primăria Sectorului 4.

Vineri, alți 270 de copii din centrele de zi și de plasament ale sectorului vor fi invitați la „Sărbătorile primăverii la Palatele Brâncovenești”, ocazie cu care vor asista la piese de teatru, recital de dans, muzică și poezie, dar și la ateliere de creație, în cadrul cărora li se va oferi ocazia să-şi etaleze talentul artistic.

În zilele de 29 și 30 aprilie se vor organiza o expoziție cu lucrări cu teme pascale, realizate de micuții din Centrul de Zi „Casa Speranței” , manifestare ce va fi găzduită de Facultatea de Psihologie din cadrul Universității București.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button