BAZAR

”Iepurașii” au invadat cluburile din Capitală, în noaptea de Paști

Străzile din Centrul Vechi al Capitalei erau invadate de petrecăreți încă de la ora începerii slujbei de Înviere. Terasele au fost pline până la refuz, iar cluburile au fost luate cu asalt de ”iepurași”, scrie stirileprotv.ro.

Dupa ce s-au îngrijit din timp să aibă rezervarea făcută și costumația pregatită, petrecăreții au umplut Centrul Istoric al Capitalei.

Și pentru că n-a fost o noapte ca oricare, pe lângă lumina laserelor, fiecare masă a fost luminată și de câte o candelă adusă de la biserică de cei care n-au uitat marea sărbătoare. „E super aglomerat, atmosfera super, băutură. Am fost înainte la biserică”, a spus o tânăra costumată în iepuraș de Paște.

Până și tradiționala masă de Pasti s-a mutat direct la terase.”Am venit de la mare cu prietenii și ne-am oprit la biserica și apoi direct aici”, au declarat câțiva clienți.

Mai mult, unii nu s-au arătat deloc rușinați de faptul că și-au petrecut noaptea de Paști în club. „E un mod excelent pentru tineret pentru a lua sărbătoarea de Paște în direct, fără lumina, doar cu distractie, nu? Cu gândul de a ne destresa dupa o zi de muncă”, a declarat un alt tânăr.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button