Ieșire pe drum de pământ, de pe Autostrada A3, improvizația în locul bretelelor

de:
25 sept. 2014
7 Afișari
Ieșire pe drum de pământ, de pe Autostrada A3, improvizația în locul bretelelor

La kilometrul 26 al autostrăzii Bucureşti – Ploieşti ar fi trebuit să fie prima ieşire de pe autostradă. Lucrările nu sunt încă gata, dar locuitorii din Moara Vlăsiei au rezolvat problema. Au dat barierele la o parte, aşa că acum pe acest drum se poate circula, informează Digi 24.

 

Şi mulţi o şi fac, chiar dacă scrie mare că intrarea pe autostradă este interzisă, iar numele localităţii nu apare pe panou.

„Am trecut odată pe acolo şi m-a blocat. E și poliție câteodată. Eu ocolesc ca să ajung la Moara Vlăsiei. Pe drumul vechi, pe la Otopeni”, spune un șofer.

Căciulaţiul este legat de autostradă printr-un drum de pământ. Mai mult, în urmă cu o lună o echipă Digi24 îi filma chiar pe angajaţii companiei de construcţii care se foloseau de această improvizaţie.

Reporter: A cui este vina?

Angajat: A guvernului, că nu ne-a plătit să facem drumul. Aici ar fi trebuit să fie o bretea, cu asfalt, pusă la punct.

Culmea, o astfel de iniţiativă, pe Autostrada Soarelui, nu a fost îngrădită în niciun fel. Pentru o benzinărie şi un motel a fost creată o cale de acces cu sens giratoriu.

Autostrada Bucuresti – Constanta si Bucuresti – Pitesti plus constructia ringului 2 al capitalei se află in plin proces de dialog competitiv MUSCA Din acest motiv noi

„Nu am mai dat niciun aviz pentru accesul în autostrăzi. Sunt foarte multe solicitări și pentru A1 și pentru A2″, spune Narcis Neaga, directorul general al CNADNR.

Cookies