Iconic Christmas – salon de cadouri fine

de:
13 dec. 2012
0 Afișari
Iconic Christmas - salon de cadouri fine

La Iconic, design store si restaurant situat în Aleea Alexandru 7, vizitatorii vor găsi surprize dulci, produse gourmet, vinuri noi, accesorii, decoraţiuni de Crăciun, obiecte de design iconice semnate de creatori celebri şi multe idei de cadouri speciale.  

În cadrul salonului de cadouri, seara de sâmbătă, 15 decembrie va fi una specială, cu degustări de vinuri, muzică şi o atmosferă de sărbătoare. Tineri muzicieni, bursieri ai Fundaţiei Principesa Margareta a României vor interpreta la pian, vioară şi voce, o serie de piese de muzică clasică dedicate Crăciunului.

Produsele cu care vizitatorii îşi vor putea umple coşurile primite la intrarea în locaţie sunt oferite de partenerii evenimentului: ciocolată, dulciuri, panettone de la Neuhaus şi Venchi; dulceţuri de la Les Saveurs d’Yveline; macarons, cupcakes şi ciocolată de la Macarons Madame Lucie; vinuri de la Domeniul Coroanei Segarcea; delicatese de la Valette; tehnologie Bang & Olufsen şi Brion Vega; porţelan Rosenthal de la My House, accesorii de Sonia Argint, bijuterii de la Giulia Nahmany, porţelan pictat manual semnat Una ca Luna, decoraţiuni de Crăciun de la Class Living; aranjamente florale de la Urban Flowers, ceramică de la Jars Ceramistes, Mongolfier, Driade, Richard Ginori, Iittala, Ferm Living, Fornasetti & Bittosi Ceramiche, Areaware; piese de design de la Edra, Floss, Ingo Maurer, Pallucco, Alivar, Molteni &C, Flexform, Ivano Redaelli, Natuzzi, Flou.

 

 

Program eveniment:

Salonul de cadouri va fi deschis sâmbătă 15 decembrie orele 11.00 – 19.00 şi duminică 16 decembrie de la 11.00 la 17.00.

Intrarea este libera.

 

Despre Iconic FoodWine&Design

Iconic FoodWine&Design este un concept store dedicat iubitorilor de design şi un spaţiu ideal pentru organizarea de evenimente în jurul artelor frumoase. Situat într-o vilă elegantă din Aleea Alexandru 7, Iconic adăposteşte un restaurant, un wine bar cu vinuri de colecţie şi un showroom cu obiecte de design şi piese de mobilier spectaculoase. Este cadrul perfect pentru un mic dejun sănătos, un prânz relaxant, o cină însoţită de un vin bun, un afterhours cu prietenii. Iconic poartă amprenta de stil a amfitrioanei Camelia Şucu şi este o destinaţie în sine pentru cei care se simt bine înconjuraţi de frumos.

Cookies