ICECHIM a interzis accesul pe terenul din Plevnei. Ciprian Ciucu deranjat de gest: Să își vadă de cercetarea lor

07 apr. 2022
1591 Afișari
ICECHIM a interzis accesul pe terenul din Plevnei. Ciprian Ciucu deranjat de gest: Să își vadă de cercetarea lor
ICECHIM a interzis accesul pe terenul din Plevnei. Ciprian Ciucu deranjat de gest: Să își vadă de cercetarea lor | Sursă foto: Facebook-Ciprian Ciucu

După ce terenul aflat pe Calea Plevnei a fost salubrizat de Primăria Sectorului 6, în cadrul campaniei de curățare a sectorului, institutul ICECHIM a pus un afiș cu „accesul interzis” pe proprietatea respectivă. Ciprian Ciucu a fost deranjat de acest gest și le-a transmis reprezentațiilor institutului un mesaj pe pagina sa de Facebook.

ICECHIM a interzis accesul pe terenul din Plevnei

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru institutul ICECHIM. În această postare, primarul își exprimă nemulțumirea față de decizia de a posta un afiș pe care scrie „Proprietate în Litigiu/Accesul interzis”, pe poarta terenului proaspăt salubrizat de pe Calea Plevnei.

Acest institut de cercetare si-a permis sa pună acest afiș pe terenul de pe Plevnei pe care l-am curățat în urma cu 10 zile! Nu l-au curățat ei, nu au mișcat un deget, nu le-a păsat, nu au avut nicio inițiativă, dar acum au acest tupeu, a declarat Ciprian Ciucu.

În cadrul campaniei de curățare a Sectorului 6, atât angajații ADPDU, cât și voluntarii au mers și au salubrizat zona respectivă. Conform celor declarate de Ciprian Ciucu, zona era un focar de infecție, plin de fecale, seringi și gunoaie.

Ciprian Ciucu dorește să facă un parc pe acest teren

În prezent, Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Chimie și Petrochimie se află în litigiu cu Primăria Municipiului București, pentru acest teren. În prima instanță, Municipalitatea a pierdut, însă procesul nu este încă terminat, existând posibilitatea de a ataca hotărârea.

Ciprian Ciucu dorește ca acest teren să fie câștigat de Primăria Capitalei și să ajungă în posesia PS6. Edilul vrea să îl redea comunității, să facă aici un parc.

PMB sa facă recurs (a pierdut în prima instanță) și să câștige acest teren și să ni-l dea nouă!!

De asemenea primarul a informat că institutul ICECHIM a fost amendat, deoarece a depozitat mai multe mormane de pământ pe terenul respectiv. Teren ce nu se află la acest moment în proprietatea lor.

Cookies