ARHIVA B365

ICE BUCKET CHALLENGE. Udrea: Îmi voi turna apă în cap în faţa Guvernului şi îl provoc pe Ponta

ICE BUCKET CHALLENGE. Liderul PMP, Elena Udrea, a spus, într-o conferinţă de presă, că acceptă provocarea lui Emil Boc de se alătura campaniei de donaţii „ASL Ice Bucket Challenge”, precizând că a vrut să îşi toarne o găleată cu apă rece în cap chiar la Alba Iulia, în cetate, însă ulterior a decis să facă acest lucru în faţa Guvernului, transmite corespondentul Mediafax.

ICE BUCKET CHALLENGE. „Accept provocarea domnului primar Emil Boc, fostului prim-ministru Emil Boc, cu plăcere. Am vrut chiar să fac lucrul acesta la Cetatea din Alba Iulia şi cu mesajul că e un proiect la care am ţinut foarte mult şi pe care l-am sprijinit şi l-am finanţat foarte mult, însă aveam această conferinţă de presă şi nu puteam să vin la dumneavoastră după ce îmi puneam în cap o găleată cu apă şi gheaţă. Cred că o să o fac în faţa Guvernului. Mă gândeam să-l provoc pe domnul Victor Ponta să îşi asume un duş din acesta, cu apă rece, pentru că are nevoie să se trezească la realitate”, a afirmat Udrea.

ICE BUCKET CHALLENGE. Întrebată dacă glumeşte, Elena Udrea a spus că nu glumeşte şi s-a gândit serios să facă acest gest în faţa Guvernului, provocându-l apoi pe Victor Ponta „să facă o baie cu apă rece” şi „să se trezească puţin”.

ICE BUCKET CHALLENGE. „Nu, nu glumesc. Chiar la asta m-am gândit. Deci, dacă n-am făcut-o la Cetate, o să mă duc la Bucureşti şi o să-l provoc în faţa Guvernului pe domnul Victor Ponta, să se trezească puţin la realitate, să facă o baie cu apă rece”, a adăugat Elena Udrea.

ICE BUCKET CHALLENGE. Fostul premier Emil Boc, aflat în concediu în Turcia, a postat, duminică, pe pagina sa oficială de Facebook, un filmuleţ în care îşi toarnă o găleată cu apă rece în cap, menţionând că răspunde astfel provocării lansate de sportivii Clubului MMA Transilvania de a se alătura campaniei de donaţii „ASL Ice Bucket Challenge”.

ICE BUCKET CHALLENGE. El i-a provocat să se alăture campaniei pe candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, pe liderul PDL Cluj, Daniel Buda, şi pe nepotul său, Alex Boc.

ICE BUCKET CHALLENGE. „ALS Ice Bucket Challenge” este o campanie de donaţii, iar zeci de mii de persoane, celebrităţi şi oameni obişnuiţi, au început, din luna iulie, să-şi arunce câte o găleată cu gheaţă în cap, să filmeze momentul şi să îl publice pe reţelele de socializare, provocându-i şi pe alţii să facă acelaşi lucru contra unei donaţii de 100 de dolari.

ICE BUCKET CHALLENGE. Campania „ALS Ice Bucket Challenge” are scopul de a susţine asociaţia ALS, care luptă contra maladiei Charcot, cunoscută şi ca maladia Lou Gehrig sau scleroza laterală amiotrofică, o boală neurodegenerativă.

ICE BUCKET CHALLENGE. Printre cei care au acceptat provocarea la nivel mondial de a se uda cu apă rece s-au numărat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake, George Bush, dar şi fotbaliştii Cristiano Ronaldo, David Beckham, antrenorul Jose Mourinho şi tenismenul Novak Djokovici. Printre personalităţile din România care au acceptat până acum provocarea ICE BUCKET CHALLENGE se numără primarul Sectorului 4 Cristian Popescu PiedoneOctavian BelluAndreea Esca, Amalia EnacheEmil BocCătălin Măruţăşeful Carrefour România sau Pepe.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button