ȘTIRI

ICE BUCKET CHALLENGE. Ce vedete din România au acceptat provocare și și-au turnat apă în cap

ICE BUCKET CHALLENGE: „Asa cum v-am anuntat, inca de aseara, am acceptat provocarea lansata de Mihai Bendeac si ma alatur campaniei ”Ice Bucket Challenge”, care strange fonduri, pentru cercetarea in domeniul sclerozei. Am facut deja donatia si inainte sa duc gestul pana la capat, in felul in care mi-a sugerat fiica mea, Alexia, ii provoc pe: Catalin Radu Tanase, Loredana, si Iv Cel Naiv”, a spus Andreea Esca.

ICE BUCKET CHALLENGE: Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV, a acceptat provocarea. Initial a facut o donatie pe site-ul alsa.org, pentru sustinerea cercetarilor in domeniul sclerozei apoi a nominalizat alte trei persoane care au 24 de ore la dispozitie sa raspunda. „Noile nominalizari pentru cei care vor experimenta aceasta „placere”: In primul rand vreau sa-l nominalizez pe Ilie Nastase. Apoi… Tudor Chirila. Si ultimul: Bobonete din Las Fierbinti”, a spus CEO-ul ProTV.

ICE BUCKET CHALLENGE. Vedeta Pro Tv, Cătălin Măruţă, a acceptat provocarea ICE BUCKET CHALLENGE, primită de la primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, şi şi-a turnat apă cu gheaţă în cap. El a provocat și pe soția lui, Andra, care a acceptat provocarea.
 
ICE BUCKET CHALLENGE. „Am fost provocat sa particip la campania umanitara IceBucketChallenge. Chiar daca are si o latura disctractiva, este mai important faptul ca putem ajuta niste oameni care au nevoie. II provoc, la randul meu, pe Catalin Maruta, Alfred Laurentiu Mihai si pe Sorin Oprescu”, a scris primarul Piedone pe Facebook.
 
ICE BUCKET CHALLENGE: Fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal Cristian Chivu a refuzat să îşi toarne apă rece pe cap, din cauza unei accidentări suferite la începutul anului 2010, când evolua la Internazionale Milano, dar a donat bani organizaţiei ALS care luptă împotriva sclerozei laterale amiotrofice.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button