BAZAR

ICE BUCKET CHALLENGE: Cătălin Măruţă şi-a turnat apă cu gheaţă în cap. Pe cine a provocat VIDEO

ICE BUCKET CHALLENGE. „Am acceptat provocarea lansata de Cristian Popescu Piedone si vom dona bani, atat eu, cat si Andra, pentru campania initiala ” Ice Bucket Challenge”, pentru a ajuta cercetarile in cazul sclerozei. La randul meu vreau sa nominalizez pe urmatoarele persoane: band-ul emisiunii La Măruță (Trupa Zero Official si trupa Red Blonde), colegul Andi Moisescu, iubita mea sotie Andra si provocarea provocarilor CEO -ul ProTv – Aleksandras Cesnavicius. Aveti la dispozitie 24 de ore! Bafta!”, a scris Cătălin Măruţă pe Facebook.

 

ICE BUCKET CHALLENGE. Campania umanitară Ice Bucket Challenge a fost lansată de fundaţia ALS. Corey Griffin a fost omul care a ajutat la transformarea provocării găleţii de gheaţă într-o campanie umanitară, după ce prietenul său Pete Frates a fost diagnosticat cu scleroză amiotrofică laterală.

Corey Griffin, în vârstă de 27 de ani, a murit în urmă cu câteva zile. El s-a înecat în timp ce era în vacanţă, in largul coastei Nantucket, SUA, după ce a sărit de pe un debarcader şi a dispărut în apă. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost găsit câteva ore mai târziu.

ICE BUCKET CHALLENGE. Campania în care oamenii îşi pun o găleată cu gheaţă în cap a strâns până acum peste 22 de milioane de dolari pentru pacienţii care suferă de scleroză amiotrofică laterală. Numeroase vedete şi oameni de afaceri renumiţi din întreaga lume au răspuns provocării ICE BUCKET CHALLENGE şi au promovat campania, donând, totodată, sume considerabile pentru această cauză.

ICE BUCKET CHALLENGE. Campania a ajuns recent şi în România, iar până acum au răspuns provocării mai multe personalităţi, printre care şi primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, care și și-a turnat apă rece ca gheața în cap. Imagini VIDEO aici.

ICE BUCKET CHALLENGE. Vezi aici: Ce pericol fatal ascunde acest act caritabil


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button