ȘTIRI

ICE BUCKET CHALLENGE,AZI,în Piaţa Romană.KFC donează bani dacă îţi torni gheaţă în cap FOTO și VIDEO

ICE BUCKET CHALLENGE. Provocarea KFC a început în jurul orei 11:30. Startul a fost dat de CEO KFC. Până la ora 12:30, aproximativ 30 de oameni au acceptat provocarea, dintre care cinci erau angajați ai KFC. 

ICE BUCKET CHALLENGE. KFC își propune să convingă 450 de persoane să accepte provocarea, pentru a putea dona 3.200 de euro.

ICE BUCKET CHALLENGE. Pentru fiecare participant care-şi toarnă în cap o găleată de gheaţă, KFC donează 32 de lei, adică echivalentul unei “găleţi” de pui – Hot Bucket.

ICE BUCKET CHALLENGE. „Bucket-urile cu gheaţă vor fi pregătite de KFC, iar întreaga acţiune va fi filmată”, anunţă compania, într-un comunicat de presă.

ICE BUCKET CHALLENGE. Pentru fiecare găleată cu gheaţă pe care participanţii şi-o toarnă în cap KFC va dona 32 de lei Asociaţiei pentru Boli Rare din România.

ICE BUCKET CHALLENGE. Campania umanitară Ice Bucket Challenge a fost lansată de fundaţia ALS. Corey Griffin a fost omul care a ajutat la transformarea provocării găleţii de gheaţă într-o campanie umanitară, după ce prietenul său Pete Frates a fost diagnosticat cu scleroză amiotrofică laterală.

Corey Griffin, în vârstă de 27 de ani, a murit în urmă cu câteva zile. El s-a înecat în timp ce era în vacanţă, in largul coastei Nantucket, SUA, după ce a sărit de pe un debarcader şi a dispărut în apă. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost găsit câteva ore mai târziu.

ICE BUCKET CHALLENGE. Campania în care oamenii îşi pun o găleată cu gheaţă în cap a strâns până acum peste 22 de milioane de dolari pentru pacienţii care suferă de scleroză amiotrofică laterală. Numeroase vedete şi oameni de afaceri renumiţi din întreaga lume au răspuns provocării ICE BUCKET CHALLENGE şi au promovat campania, donând, totodată, sume considerabile pentru această cauză.

ICE BUCKET CHALLENGE. Campania a ajuns recent şi în România, iar până acum au răspuns provocării mai multe personalităţi, printre care şi primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, care și și-a turnat apă rece ca gheața în cap. Imagini VIDEO aici.

ICE BUCKET CHALLENGE. Vezi aici: Ce pericol fatal ascunde acest act caritabil


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button