ȘTIRI

ICE BUCKET CHALLENGE: Andreea Esca și-a turnat apă cu gheață în cap, în direct. VIDEO

ICE BUCKET CHALLENGE: „Asa cum v-am anuntat, inca de aseara, am acceptat provocarea lansata de Mihai Bendeac si ma alatur campaniei ”Ice Bucket Challenge”, care strange fonduri, pentru cercetarea in domeniul sclerozei. Am facut deja donatia si inainte sa duc gestul pana la capat, in felul in care mi-a sugerat fiica mea, Alexia, ii provoc pe: Catalin Radu Tanase, Loredana, si Iv Cel Naiv”, a spus Andreea Esca.

Inainte de a-si turna in cap galeata plina de apa si gheata, l-a provocat sa-i urmeze exemplul si pe directorul general al PRO TV, Aleksandras Cesnavicius. 

ICE BUCKET CHALLENGE: Iar Aleksandras Cesnavicius a acceptat provocarea. Initial a facut o donatie pe site-ul alsa.org, pentru sustinerea cercetarilor in domeniul sclerozei apoi a nominalizat alte trei persoane care au 24 de ore la dispozitie sa raspunda. „Noile nominalizari pentru cei care vor experimenta aceasta „placere”: In primul rand vreau sa-l nominalizez pe Ilie Nastase. Apoi… Tudor Chirila. Si ultimul: Bobonete din Las Fierbinti”, a spus CEO-ul ProTV.

„Piedone. Atat eu cat si sotia mea Andra vom dona bani pentru campania initiala ” Ice Bucket Challenge”, pentru a ajuta cercetarile in cazul sclerozei. La randul meu vreau sa nominalizez pe urmatoarele persoane : band-ul emisiunii – Trupa Zero Official si trupa Red Blonde, colegul Andi Moisescu, iubita mea sotie Andra si provocarea provocarilor CEO -ul ProTV – Aleksandras Cesnavicius. Aveti la dispozitie 24 de ore! Bafta!”, a spus și Cătălin Măruță. 

Si Andra a raspuns provocarii lansate de sotul ei, Catalin Maruta.

ICE BUCKET CHALLENGE: Pana acum Asociatia ALS a anuntat ca a primit donatii in valoarea de 41.8 millioane de dolari de cand a inceput campania „Galeata cu gheata”. 30 de milioane doar in ultima saptamana, cand nu mai putin de 740 de mii de oameni din intreaga lume au trimis bani pentru aceasta cauza.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button