BAZAR

ICE BUCKET CHALLENGE. Amalia Enache şi-a turnat un lighean cu gheaţă în cap.Pe cine a provocat.VIDEO

ICE BUCKET CHALLENGE. „Am acceptat provocarea Ice Bucket Challenge venita de la Dana Rogoz. Am facut in primul rand donatia in contul THE ALS Association. Mi se pare cea mai desteapta si eficienta campanie, asa ca leapsa merge mai departe sa inmultim banii stransi pentru cercetarea medicala a acestui tip de scleroza (Doamne ajuta sa reuseasca!) la: Amalia Nastase, Madalina Diana Ghenea si la toata echipa de jurnalisti ROMANIA, TE IUBESC! adica Paula Herlo Alex Dima, Rares Nastase, Cosmin Savu, Anca Nastasi si Cristian Leonte. Multumesc Anthony Icuagu pentru coloana sonora si Claudiu Anghel pentru video”, a scris Amalia Enache pe pagina sa de Facebook.

 

ICE BUCKET CHALLENGE este o campanie de donaţii la care au aderat numeroase personalităţi din întreaga lume. Participanţii sunt provocaţi să îşi toarne pe cap apă cu gheaţă şi/sau să facă o donaţie pentru cerecetarea în domeniul afecţiunilor cerebrale.

ICE BUCKET CHALLENGE. Printre cei care au acceptat provocarea la nivel mondial de a se uda cu apă rece s-au numărat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake, George Bush, dar şi fotbaliştii Cristiano Ronaldo, David Beckham, antrenorul Jose Mourinho şi tenismenul Novak Djokovici. Printre personalităţile din România care au acceptat până acum provocarea ICE BUCKET CHALLENGE se numără primarul Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, Octavian BelluAndreea EscaEmil BocCătălin Măruţăşeful Carrefour România sau Pepe.

ICE BUCKET CHALLENGE. Vezi aici: Ce vedete din România au acceptat provocare și și-au turnat apă în cap


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button