Iar se suspendă stația de tramvai „Cașin”, de data asta pe sensul spre Ghencea. STB anunță când intervine modificarea

04 nov. 2022
4487 afișări
Iar se suspendă stația de tramvai „Cașin”, de data asta pe sensul spre Ghencea. STB anunță când intervine modificarea
Iar se suspendă stația de tramvai „Cașin”, de data asta pe sensul spre Ghencea. STB anunță când intervine modificarea / Sursă foto: Facebook-STB

Societate de Transport București (STB) a anunțat că începând de săptămâna următoare, stația de tramvai „Cașin”, aflată pe linia tramvaiului 41, va fi suspendată temporar.

STB anunță: Tramvaiul 41 nu va mai opri în stația „Cașin”

STB a anunțat vineri, 4 noiembrie 2022, că stația de tramvai „Cașin”, situată pe Bulevardul Mărăști, urmează să fie suspendată temporar, pe sensul de mers către terminalul „Ghencea”.

Decizia de suspendare a fost luată pentru a permite executarea lucrărilor de modernizare a peronului aferent stației.

Astfel că, începând de luni, 7 noiembrie 2022, și până la terminarea lucrărilor, tramvaiul 41 nu va mai efectua deloc opriri în stația „Cașin”.

STB le transmite călătorilor următoarea recomandare:

Recomandăm călătorilor să utilizeze în această perioadă cea mai apropiată stație, „Agronomie”, situată tot pe Bulevardul Mărăști.

Linia de troleibuz 66, suspendată temporar

Începând de marți, 1 noiembrie 2022, linia de troleibuz 66 a fost suspendată. Fluxul de călători urmează să fie preluat de linia navetă de autobuz 667 înființată de STB.

Linia de troleibuz a fost suspendată pentru executarea lucrărilor de construcție la Pasajul Doamna Ghica din București. Iată care va fi traseul liniei navetă:

Între „Spitalul Fundeni” și „Piața Rosetti” pe următorul traseu:

  • Terminal „Spitalul Fundeni”,
  • Strada Sportului,
  • Șoseaua Colentina,
  • Calea Moșilor,
  • Bulevardul Carol I,
  • Piața C.A. Rosetti (capătul autobuzelor liniei 311),
  • Retur.

Pe Șoseaua Colentina, autobuzul va circula pe linia de tramvai, pe segmentul de drum aflat între Doamna Ghica și Bucur Obor (sensul de mers către Piața Rosetti), respectiv, între Bucur Obor și Strada Teiul Doamnei (sensul de mers către Spitalul Fundeni).

Autobuzele vor opriri la peroanele stațiilor de tramvai „Teiul Doamnei”, „Ziduri Moși” și „Bucur Obor”. Acestea opriri vor fi efectuate pe ambele sensuri de mers.

Cookies