ȘTIRI

IADUL BUCĂTARILOR, LUNI, 16 MARTIE 2015: Concurenții de la IADUL BUCĂTARILOR au regim militar

IADUL BUCĂTARILOR, LUNI, 16 MARTIE 2015: 

Îmbrăcați în uniforme și dornici să afle cum sunt concurenții „Hell’s Kitchen”, aceștia vor fi și invitații de seamă ai celor trei jurați la service-ul de seară, astfel că misiunea concurenților se anunță a fi una grea: onoarea restaurantului trebuie păstrată, iar meniul trebuie realizat cu mare atenție pentru așa oaspeți. informează site-ul emisiunii.

După cateva zile bune de muncă și trai în casa „Hell’s Kitchen” și după două service-uri de-a dreptul dificile, cei trei chefi ajung la jurizare, pentru prima oară, pe scaune. Oboseala își va spune cuvântul pentru cei trei, pentru că ritmul de muncă în bucătărie este unul infernal și pentru că cei trei chefi au fost nevoiți în fiecare seară să intre în bucătărie pentru a remedia greșelile și a se asigura că oaspeții își primesc comenzile.

IADUL BUCĂTARILOR, LUNI, 16 MARTIE 2015: 

„Faptul că două seri la rând ați atins performanța de a nu închide service-ul îmi dă fiori pe șira spinării”, spune chef Dumitrescu. Acesta va coordona service-ul pentru Garda Națională și, după ce va face împărțeala concurenților pe secții, îi va avertiza pe aceștia că trebuie să se miște repede și eficient, că trebuie să scoată farfurii impecabile și că el nu va repeta comenzile de pe bon. Astfel, cine nu reușește să se acomodeze cu acest regim de armată în bucătărie, va trage în jos întreaga echipă.

Tot în ediția de luni, jurații pregătesc noi probe pentru a le testa bucătarilor aptitudinile. Așa se face că aceștia trebuie să dea dovadă de precizie atunci când li se cere să toace legume sau de inventivitate atunci când primesc sarcina de a găti folosind diverse ustensile de bucătarie. Despre ce e vorba, telespectatorii Antena 1 vor afla luni de la 20.30, la „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. Show-ul este difuzat și marți, 17 martie, de la 20.30, atunci când jurații le pregătesc concurenților o probă cu totul și cu totul neașteptată, care se va lăsa cu mari ciocniri de orgolii.

IADUL BUCĂTARILOR, LUNI, 16 MARTIE 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button