I s-a furat telefonul mobil în timp ce mergea pe stradă în București. Suspectul tâlhăriei a fost prins, la 4 zile de la delict

03 iun. 2022
2532 Afișari
I s-a furat telefonul mobil în timp ce mergea pe stradă în București. Suspectul tâlhăriei a fost prins, la 4 zile de la delict
Sursa fotografiei: Unsplash.com

O tâlhărie a avut loc pe o stradă din Sectorul 5, iar polițiștii au reușit să îl prindă pe suspect după 4 zile de cercetări, au recuperat telefonul victimei și i l-au înapoiat.

Cercetările au fost declanșate în dimineața de 29 mai, când un bărbat a sesizat că, în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul 5, un bărbat necunoscut l-a lovit și i-a furat telefonul mobil.

Autorul suspectat de hoția și violența de pe stradă este un bărbat de 39 de ani și a fost identificat, pe 2 iunie, în urma investigatiilor efectuate de polițiștii din Sectorul 5 și a administrării probatoriului. Acesta a fost reținut și are mandat de arestare.

De asemenea, la percheziția domiciliară de la adresa suspectului au ridicate mai multe probe și mijloace de probă, inclusiv telefonul mobil al victimei.

Cercetările sunt continuate de Secția 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cu bărbatul în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies