I-re-al! O mașină a rămas blocată pe șinele de tramvai în Pipera | VIDEO

25 mai 2021
366 Afișari
I-re-al! O mașină a rămas blocată pe șinele de tramvai în Pipera | VIDEO

O mașină a rămas blocată pe șinele de tramvai în Pipera, mai mulți oameni, ajutați chiar de polițiști, chinuindu-se mai mult de o oră să o mute.

Scene de tot râsul, luni, în București. S-a întâmplat în zona Pipera, pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, în apropiere de intersecția cu șoseaua Petricani.

O mașină a rămas blocată pe șinele de tramvai și mai multe persoane s-au chinuit să o mute.

Situația a fost salvată după ce chiar un tramvai a tractat autoturismul.

Imaginile au fost surprinse de pasageri pe linia tramvaielor 16 şi 36, oamenii spunând că şoferul ar fi vrut să evite aglomerația şi a luat-o pe linia de tramvai.

În schimb, şoferul spune că nu ar fi vrut să fenteze coloana de mașini care se formează, de regulă, în acea zonă, la orele de vârf, și că ar fi ajuns pe linia de tramvai pentru că aşa i-ar fi indicat o aplicaţie de monitorizare a traficului. Susține că așa a făcut pană şi astfel a dat peste cap mersul tramvaielor, care nu au circulat o oră.

Mai mulţi trecători şi poliţişti sosiți la fața locului au încercat să împingă mașina defectă pentru a elibera linia de tramvai, însă fără succes. Într-un final, tramvaiul a tractat maşina până la şosea pentru ca mai apoi să fie urcată pe platformă.

VIDEO COMPLET AICI

Cookies