Vanghelie învaţă în America cum să nu se mai cheltuiască banii pe iarbă

de:
17 ian. 2011
0 Afișari
Vanghelie învaţă în America cum să nu se mai cheltuiască banii pe iarbă

Marian Vanghelie ar urma să se întâlnească, în cursul zilei de marţi, cu primarul Washington-ului dar şi cu alte autorităţi din America, inclusiv reprezentantul Departamentului de Stat care se ocupă de relaţia cu România.

„Vom avea întâlniri cu oameni de afaceri şi cu mai multe autorităţi pentru a vedea cum au făcut ei parteneriate publice private şi cum au rezolvat unele probleme administrative. Ne vom întâlni şi cu reprezentanţi ai sindicatelor de acolo”, a precizat Vanghelie care a adăugat că, prin intermediul acestei vizite oficiale, va învăţa cum „să nu se mai cheltuiască banii pe iarbă”. Recent, primul Sectorului 6 – Cristian Poteraş, a scos la licitaţie un contract de aproape 9 milioane de euro pentru întreţinerea spaţiilor verzi, suma fiind de trei ori mai mare decât cheltuieşte administraţia pariziană, de exemplu, pentru un hectar de spaţiu verde.

Marian Vanghelie va fi însoţit în SUA de deputaţii Doina Burcău, Georgian Pop şi Chiriţă Dumitru, dar şi de europarlamentarul Ioan Enciu.

Cookies