I.D. Sarrieri deschide un nou magazin în Bucureşti

de:
16 nov. 2012
12 Afișari
I.D. Sarrieri deschide un nou magazin în Bucureşti

Producătorul autohton de lenjerie şi vestimentaţie de interior va deschide peste două săptămâni un nou magazin în centrul comercial AFI Palace Cotroceni, se arată într-un comunicat de presă remis economica.net

În plus, compania a ţinut să îşi arate punctul de vedere cu privire la cererea de intrare în insolvenţă depusă la adresa I.D. Sarrieri Concept de către BRD.

Cererea a fost depusă marti, 13 noiembrie la Tribunalul Bucureşti, iar termenul de judecată a fost stabilit pentru 1 februarie 2013. „I.D. Sarrieri Concept derulează activităţi comerciale cu BRD Groupe Societe Generale şi nu are datorii, ci o situaţie financiară pozitivă. I.D. Sarrieri respinge categoric şi va combate prin toate mijloacele prevăzute de lege practicile care implică utilizarea abuzivă a unor proceduri legale şi a unor interese de circumstanţă cu ignorarea oricărei conduite specifice raportului de afaceri”, se mai arată în comunicat. 

Compania nu se află în stare de încetare de plăţi şi îşi derulează activitatea şi relaţiile de afaceri în condiţii normale.

Cookies