„I-am spus Bambi, că e o pisicuță delicată ca o căprioară”. Era în curtea unei fabrici de lângă București, a primit îngrijiri de urgență, acum caută familia ei de oameni

20 mai 2024
568 afișări
"I-am spus Bambi, că e o pisicuță delicată ca o căprioară". Era în curtea unei fabrici de lângă București, a primit îngrijiri de urgență, acum caută familia ei de oameni | Sursa foto: PISICI pierdute/găsite sau spre adopție/Facebook

Pisicuța Bambi are nevoie de o căsuță. Are o stăpână temporară, care a găsit-o într-o curte, a luat-o pentru sterilizare și a fost cucerită instant de🐱 „pisica ideală”🐱

Pisicuța Bambi își dorește o căsuță

O bucureșetancă a publicat o postare în grupul de Facebook „PISICI – pierdute/găsite sau pentru adopție”, în speranța că cineva va adopta o pisicuță. Este vorba despre o fetiță de aproximativ un an.

Aceasta se adăpostea în curtea unei fabrici de la marginea Bucreștiului. Femeia a luat-o pentru sterilizare și a fost cucerită pe loc de făptura cu ochii mari.

Fetița asta finuță cu ochii migdalați se adăpostea în curtea unei fabrici dela marginea Bucureștiului. A fost luată pentru sterilizare și m-a cucerit instant, a scris femeia în pe grupul de Facebook.

Pisicuța este lăudată, femeia mărturisește că este extrem de cuminte și blândă, iar numele Bambi vine de la personajul Disney. Femeia o compară cu o căprioară.

Este cumințenia și blândețea întruchipată. I-am spus Bambi, e delicată ca o căprioară. Este cumințenia și blândețea întruchipată. I-am spus Bambi, e delicată ca o căprioară. Visează la o casă a ei, unde s-ar adapta instant, și o familie care s-o iubească și s-o ocrotească, ca să nu se mai întoarcă la viața incertă de pe străzi. E prea bună pentru asta, e pisica ideală. Are aproximativ 1 an, e sterilizată și deparazitată. Vă rog să-mi scrieți dacă sunteți gata să vă îndrăgostiți de ea. București și împrejurimi.

Așadar, Bambi își dorește o căsuță cu o familie care să o iubească și să o îngrijească. Stăpâna temporară mărturisește că „e pisica ideală” și nu merită viața de pe străzi.

Dacă vrei să iei legătura cu stăpâna temporară a pisicuței Bambi, poți găsi🐱 AICI 🐱și postarea, și persoana de contact.

De ce să ai o pisică de companie

O pisică poate fi un animal de companie grozav. Mai jos se găsește o listă cu câteva motive pentru care ar trebui să adopți una.

  • reduce stresul,
  • poate binedispune,
  • costuri modice în ceea ce privește întreținerea,
  • oferă afecțiune,
  • poate să întărească sistemul imunitar,
  • sunt mai independente decât alte animale.

Te-ar putea interesa și:

Cookies