Husky Ochi Superbi umbla pierdut și speriat pe Bulevardul Timișoara. Un bucureștean l-a luat la el în curte, i-a dat apă și boabe, acum îi caută stăpânul

16 mai 2024
22269 afișări
Husky Ochi Superbi umbla pierdut și speriat pe Bulevardul Timișoara. Un bucureștean l-a luat la el în curte, i-a dat apă și boabe, acum îi caută stăpânul
Husky Ochi Superbi umbla pierdut și speriat pe Bulevardul Timișoara. Un bucureștean l-a luat la el în curte, i-a dat apă și boabe, acum îi caută stăpânul | Sursa foto: Animale pierdute/găsite București/Ilfov România/Fcebook

Husky Ochi Superbi a apărut prin Sectorul 6 și este speriat. Nu se știe dacă blănosul cu ochi frumoși a fost pierdut sau abandonat.

Husky Ochi Superbi rătăcește prin Sectorul 6

Un husky cu ochi superbi a apărut în Sectorul 6, mai exact pe Bd. Timișoara. O postare de pe grupul de Facebook „Animale pierdute/găsite în București/Ilfov/România” anunță prezența acestuia în zonă.

Descrierea postării anunță locul în care se află (Bd. Tmișoara din S6) și este precizat faptul că nu a fost încă verificat de cip. Bucureșteanul care a făcut postarea speră ca blănosul să fie pierdut, NU abandonat.

A apărut în Sectorul 6, Bd. Timișoara, sper să fie pierdut. Nu a fost încă verificat de cip, a scris bucureșteanul în grupul „Animale pierdute/găsite în București/Ilfov/România”

În imagine, cățelul husky pare a fi într-o curte, alături de un bol cu mâncare pentru animale. Autorul postării menționează în secțiunea de comentarii că animalul este neliniștit și nu stă locului. Probabil, cățelul este speriat.

Cățelul arată ca orice husky: blana este colortă cu alb, negru și gri. Ochii de culoare albastră sunt și ei o caracteristică obișnuită pentru această rasă. Cu toate aceastea, husky-ul are o apariție deosebită.

Mai multe detalii despre câinii din rasa husky

Husky-ul Siberian este un câine de talie medie, cu blană deasă, în două culori. Această rasă este originară din Siberia și se încadrează în grupul câinilor folosiți în domeniul muncii.

  • câinii din această rasă sunt foarte sociabili,
  • aceștia preferă o climă rece,
  • trăiesc în jur de 12 – 15 ani,
  • temperament: extrovertit, inteligent, blând, prietenos,
  • blana unui Husky poate avea următoarele culori: alb, negru, roșcat, gri, maroniu.

Rețelele sociale sunt de ajutor pentru stăpânii de aniamle

Rețelele sociale sunt de mare ajutor când vine vorba de animăluțe. Stăpânii acestora pot să găsească informații utile, care să ajute la îngrijirea corespunzătoare a acestora.

Referitor la pierderea lor, există o mulțime de grupuri de Facebook care sunt special create pentru blănoșii căutați de familiile lor. Membrii acestor comunități sunt implicați în căutarea și strângerea de informații despre tot felul de animale de companie pierdute: câini, pisci, papagali etc.

Iată câteva dintre comunitățile din social-media pe care noi le-am descoperit și care sunt grozave:

  • M-am pierdut, ajută-mă să ajung acasă!
  • SOS Animal Rescue
  • Animale pierdute/găsite în București/Ilfov/România
Cookies