Husky Ochi Albastru are nevoie de o familie. Are 6 luni și este o cățelușă tare vioaie și jucăușă

13 mai 2024
12702 afișări
Husky Ochi Albastru are nevoie de o familie. Are 6 luni și este o cățelușă tare vioaie și jucăușă
Husky Ochi Albastru are nevoie de o familie. Are 6 luni și este tare vioaie șl jucăușă | Sursa foto: Grupul Iubitorilor de Câini/Facebook

Husky Ochi Albastru are nevoie de o familie iubitoare. Cățelușa de 6 luni urmează să fie donată.

Husky Ochi Albastru are nevoie de o familie

Se donează o cățelușă din rasa Husky. O postare publicată în grupul „Grupul Iubitorilor de Câini” de pe Facebook anunță acest fapt, autorul sperând că îi va găsi un cămin potrivit. Chiar dacă două persoane au promis că îi vor oferi o căsuță, cățelușa încă așteaptă o familie care dorește să o ia acasă și să o îngrijească.

Au spus două persoane că îi oferă căsuță, dar nu a venit nimeni după ea.

Autorul postării menționează că fetița din rasa Husky are 6 luni, este vioaie și jucăușă. Acest comportament este perfect normal pentru un cățel din această rasă.

Este foarte vioaie și jucăușă. Se donează.

Imaginile distribuite în grup surprind un blănos agitat, care se află în continuă mișcare. Astfel, autorul postării este a descris-o perfect: chiar este jucăușă.  Cățelușa arată ca orice câine din această rasă: blana sa este colorată cu alb, negru și gri.

Ochii cățelușei ne atrag cu ușurință atenția. Aceștia au culori diferite: unul este albastru, iar celălalt este negru. Mai exact, este vorba despre heterocromie. Mulți câini din rasa Husky Siberian au această caracteristică care, nu reprezintă o problemă medicală.

Heterocromia ochiului este de două tipuri. În heterocoromia completă, un iris are o culoare diferită de celălalt. În heterocromia sectorială, o parte a irisului este de o culoare diferită față de restul irisului.

Ce trebuie să știm despre rasa Husky

Husky-ul Siberian este un câine de talie medie, cu blană deasă, în două culori. Această rasă este originară din Siberia și se încadrează în grupul câinilor folosiți în domeniul muncii.

  • câinii din această rasă sunt foarte sociabili,
  • aceștia preferă o climă rece,
  • au nevoie de mult sport,
  • trăiesc în jur de 12 – 15 ani,
  • temperament: extrovertit, inteligent, blând, prietenos,
  • blana unui Husky poate avea următoarele culori: alb, negru, roșcat, gri, maroniu.

Te-ar putea interesa și:

 

Cookies