Husky din Berceni, cățelul pierdut și urmărit de bucureșteni cum se plimbă cu STB-ul și metroul, are, în sfârșit, o casă. După aventura prin oraș, a fost adoptat

04 aug. 2023
849 Afișari
Husky din Berceni, cățelul pierdut și urmărit de bucureșteni cum se plimbă cu STB-ul și metroul, are, în sfârșit, o casă. După aventura prin oraș, a fost adoptat
Husky din Berceni, cățelul pierdut și urmărit de bucureșteni cum se plimbă cu STB-ul și metroul, are, în sfârșit, o casă. După aventura prin oraș, a fost adoptat | Sursă foto: Facebook-SOS Animal Rescue RO

După ce a luat STB-ul și metroul, străbătând tot orașul, Husky-ul plimbăreț și-a găsit în sfârșit o casă unde să rămână. Până să dea de doamna care l-a adoptat, cățelul a ajuns în Giurgiu.

Husky urmărit de bucureșteni cum se plimbă cu STB-ul și metroul, are, în sfârșit, o casă

Husky-ul care a făcut furori pe internet a fost adoptat în cele din urmă, de o doamnă binevoitoare și cu o curte generoasă unde patrupedul se poate juca în voie.

După ce s-a plimbat cu autobuzul, iar mai apoi cu metrou, cățelul și-a găsit o casă lângă Capitală. Mariana N. I. a văzut una dintre sutele de postări ce au fost făcute pe rețelele de socializare și a transmis dorința de a lua animalul acasă:

Bună. As vrea să-l iau eu dacă stăpânii nu-l mai vor. Rog pe cineva să-l țină măcar până la ora 15:00. Eu termin munca la ora 15:30, dar încerc să mă învoiesc și vin să îl iau chiar astăzi.

Doamna a menționat și că prietenul blănos pe care l-a avut înainte a murit recent, din cauza vârstei pe care o avea. Ajunsese la 14 ani.

Până ca femeia să poată ajunge să ia cățelul de la stația de metrou Dimitrie Leonida, acesta a ajuns în Giurgiu. Nu este clar cine l-a luat și l-a lăsat acolo.

Imediat ce a fost găsit pe străzile din orașul vecin, o altă persoană a postat pe grupul de Facebook „SOS Animal Rescue RO” că îl dă spre adopție, însă doar cu contract:

O cunoștință a găsit acest cățel în Giurgiu. Din păcate nu are CIP și nu are unde să-l țină. Poate este cineva care îl poate adopta. Are până într-un an și este mascul.

Se va da cu contract de adopție de către mine.

Postarea a ajuns și la doamna Mariana N. I., care a luat imediat legătura cu autorul postării pentru a adopta cățelul.

„Frumusețea de cățel găsit la Dimitrie Leonida a ajuns la mine”

În aceeași zi, câteva ore mai târziu Mariana N. I. a venit cu un update pentru toți bucureștenii care au urmărit povestea călătorului patruped. La ora 16:30, husky-ul se juca deja prin curtea noii sale stăpâne.

Doamna i-a mulțumit atât persoanei care a postat ultimul anunț de adopție, cât și băieților care i-au adus patrupedul. Iată mesajul

Frumusețea de cățel găsit astăzi la metrou Dimitrie Leonida a ajuns la mine!❤️Mulțumesc Andreea Elena B. și băieților care mi-au adus cățelul. După jumătate de ora eram deja nedespărțiți. L-am lăsat să se acomodeze, acum este în țarc.

Miercuri cel târziu ajungem la veterinar pentru cip, deparazitare, vaccinare și ulterior să discutam sterilizarea. Diseară facem băiță și ne periem bine. Mulțumesc tuturor pentru ajutor!🥹❤️

Acum, cățelul care a străbătut Bucureștiul are o nouă casă și o stăpână care să îi acorde atenția și afecțiune de care are nevoie.

Husky-ul și-a găsit o ouă casă
Husky-ul și-a găsit o ouă casă | Sursă foto: Facebook-Mariana N. Iulianna
Cookies