Huidu, despre cazul Condrea: Ca şi în cazul Colectiv, patronii sunt în prima linie a vinovaţilor

de:
23 mai 2016
0 Afișari
Huidu, despre cazul Condrea: Ca şi în cazul Colectiv, patronii sunt în prima linie a vinovaţilor

„Am citit cu stupefactie si fara nici o satisfactie ca patronul Hexi a fost victima unui accident rutier! Din motive cunoscute, nu as vrea sa vorbesc despre accident, ci despre cu totul altceva.
Romania e tara coincidentelor nu? Acolo unde un nepot de securist pune bazele unei firme intr-un spatiu din spitalului unui baiat de general de securitate!

Ca si in cazul colectiv, patronii sunt in prima linie a vinovatilor, dar adevaratii vinovati sunt niste sisteme ce incercam sa le schimbam, dar sunt exact dupa chipul si asemanarea noastra!

Citeşte şi ANCHETĂ în cazul morţii lui DAN CONDREA. Detalii din dosar. Ce le-a spus soţia poliţiştilor

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit, duminică seară, într-un accident rutier după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un copac. Dosarul a fost preluat de Parchetul General. Anchetatorii urmează să stabilească dacă a fost accident, sinucidere sau chiar crimă. Dan Condrea era aşteptat luni dimineaţă pentru audieri la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Asa si in cazul asta: o sa se musamalizeze totul, tapul ispasitor a platit, el e de vina! Cumnatii, nepotii, fratii sau cunoscutii generalilor nu au nici o vina pentru ca sistemul e curat ca lacrima!

Vreti sa stiti de ce nu o sa schimbe niciodata nimic? Uitati-va in oglinda! Sistemul e facut exact dupa ce vedeti acolo! Suntem invidiosi pe succesul altuia, nu putem sa dormim de grija celui de langa, avem teluri mici, mari maesti ai micilor si marilor inselatorii, suntem niste lichele care se zbat sa muste gatul altor lichele!Sistemul-de-sanatate–o-prioritate-pentru-Romania-

Sistemele, de la politic la medical, sunt facute dupa chipul si asemanarea noastra. O Romania profund bolnava. Asta suntem nu o mai dati in coincidente”, a scris Şerban Huidu pe blog. 

„Cârcotaşul” de la Prima TV a fost el însuşi implicat într-un accident rutier, eveniment în urma căruia trei persoane şi-au pierdut viaţa. 

Cookies