Hugh Laurie,despre concertul de azi: „Urmează Bucureşti,în umbra ridicolului Palat al lui Ceauşescu”

de:
12 iul. 2014
2 Afișari
Hugh Laurie,despre concertul de azi: „Urmează Bucureşti,în umbra ridicolului Palat al lui Ceauşescu

„Urmează Bucureşti, în umbra ridicolului Palat (Palatul Parlamentului – n.r.) al lui Ceauşescu. Cea mai mare clădire din lume, dacă facem împreună un test”, a scris artistul pe Twitter, citat de Mediafax.

Hugh Laurie, vedeta serialului de televiziune „Dr. House”, care şi-a dezvoltat în ultimii ani şi o carieră internaţională de muzician, va concerta pentru prima oară în România, în această seară, la Sala Palatului din Bucureşti. Spectacolul va începe de la orele 20.00, iar spectatorii sunt aşteptaţi începând cu orele 19.00.

Vezi aici: Reguli de acces la concertul Hugh Laurie la Bucureşti. Ce trebuie să știi dacă mergi la eveniment

Anul trecut, Hugh Laurie şi-a lansat cel de-al doilea album muzical din carieră, „Didn’t It Rain”. Albumul, care include piese jazz şi blues, urmează materialului discografic lansat de Hugh Laurie în 2011, o colecţie de piese blues intitulată „Let Them Talk”. Lansarea acestui prim album a fost urmată de un turneu de promovare, Laurie susţinând primul său concert live din carieră în Germania, la Hamburg, în aprilie 2011.

Noul album al lui Laurie, care cântă la pian de la vârsta de şase ani, include piese datând din epoca pionierilor genurilor blues şi jazz – W.C. Handy („St Louis Blues”) şi Jelly Roll Morton („I Hate A Man Like You”) -, dar şi cântece mai noi, precum cele ale Dr. John („Wild Honey”) şi Alan Price of The Animals („Changes”).

Citeşte şi: Hugh Laurie transmite un mesaj fanilor din România, prin intermediul B365.ro. INTERVIU

Cookies