HP angajează 600 de oameni în 2011

de:
18 nov. 2010
0 Afișari
HP angajează 600 de oameni în 2011

Celor 2500 de angajaţi pe care gigantul IT îi are în România, la Centrul de servicii GeBOC, li se vor adăuga încă 600 anul viitor. „Peste 2.500 de angajaţi români lucrau în GeBOC în luna octombrie a acestui an, iar în ultimele 12 luni am angajat 600 de oameni. Un număr similar de recrutări intenţionăm să facem şi anul viitor”, a declarat Potrivit lui Alexander Weigl, managing director al centrului.

Una dintre principalele cerinţe pe careaplicanţii pentru un job la HP trebuie să le îndeplinească este cunoaşterea a două limbi străine (engleza obligatorie), GeBOC derulând activităţi de relaţionare cu clientul sau cu partenerii, activităţi administrative şi logistice, de suport creditare şi colectare a debitelor şi activităţi de suport a vânzărilor în 25 de limbi straine.

Principalel activităţi ale HP în România se desfăşoară la Bucureşti, dar compania are un centru de cercetare şi dezvoltare şi la Cluj, precum şi un birou la Timişoara.

La începutul lunii noiembrie, HP a deschis primul primul magazin propriu din Europa, dedicat consumatorilor high-end. HP Brand Store funcţionează în Plaza România.

Cookies