Hoțul de cercei din stația de tramvai. În toiul zilei, a furat un cercel din urechea unei doamne, un al doilea de la alta, apoi a rupt-o la fugă. Polițiștii bucureșteni l-au prins

20 sept. 2023
2541 Afișari
Hoțul de cercei din stația de tramvai. În toiul zilei, a furat un cercel din urechea unei doamne, un al doilea de la alta, apoi a rupt-o la fugă. Polițiștii bucureșteni l-au prins
Hoțul de cercei din stația de tramvai. În toiul zilei, a furat un cercel din urechea unei doamne, un al doilea de la alta, apoi a rupt-o la fugă. Polițiștii bucureșteni l-au prins | Foto simbol: Freepik

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 7 Poliție au executat, pe 19 septembrie, un mandat de percheziție domiciliară, în București. Sunt efectuate cercetări într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tăinuire.

Un tânăr le-ar fi smuls doi cercei din urechi unor femei care se aflau în apropierea unei stații de tramvai

Conform unui comunicat transmis de Poliția Capitalei, pe data de 6 septembrie, o persoană cu fața acoperită ar fi deposedat, prin smulgere, două femei de doi cercei pe care îi purtau în urechi.

În fapt, la data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 17.00, Secția 7 Poliție a fost sesizată, de către două femei, cu privire la faptul că, în urmă cu aproximativ două ore, în timp ce se aflau în zona unei stații de tramvai din Sectorul 2, o persoană, având fața complet acoperită, le-ar fi deposedat, prin smulgere, de doi cercei pe care îi purtau în urechi.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, fapta ar fi fost comisă de un tânăr de 20 de ani. Totodată, a mai fost identificat un tânăr de 30 de ani care l-ar fi ajutat pe celălalt să valorifice bijuteriile la amanet.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani. De asemenea, a mai fost identificat un alt tânăr, în vârstă de  30 de ani, care l-ar fi ajutat pe celălalt să valorifice, ulterior, la o casă de amanet, din același sector,  cei doi cercei diferiți, bunuri care ar fi fost smulse de la cele două femei.

În urma efectuării percheziției, pe data de 19 septembrie, cei doi bănuiți au fost depistați și conduși la audieri.

În baza probatoriului administrat, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și tăinuire.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies