Hoții de parfumuri din „cel mai bogat sector” din București. O femeie și doi bărbați, reținuți după ce ar fi furat parfumuri în valoare de 10.000 de lei

10 oct. 2023
7693 Afișari
Hoții de parfumuri din „cel mai bogat sector” din București. O femeie și doi bărbați, reținuți după ce ar fi furat parfumuri în valoare de 10.000 de lei
Hoții de parfumuri din „cel mai bogat sector” din București. O femeie și doi bărbați, reținuți după ce ar fi furat parfumuri în valoare de 10.000 de lei | Sursă foto: Freepik.com

Trei persoane, doi bărbați și o femeie, au fost reținuți de poliție după ce au furat mai multe parfumuri dintr-un centru comercial aflat în Sectorul 1 din București. Prejudiciul creat societății comerciale este de peste 10.000 de lei.

O femei și 2 bărbați au furat zeci de parfumuri dintr-un magazin din S1

Direcție Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a anunțat că în data de 9 octombrie 2023, trei persoane au fost reținute de polițiști, după ce au furat mai multe parfumuri dintr-un centru comercial.

Mai precis, în luna septembrie, polițiștii au fost anunțată de către directorul magazinului din Sectorul 1 că 25 de parfumuri au fost furate:

În fapt, la data de 21 septembrie 2023, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție au fost sesizați, de către directorul unui magazin, cu punct de lucru într-un centru comercial din Sectorul 1, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30, din incinta magazinului ar fi fost sustrase 25 de parfumuri, de diferite mărci și cantități.

În urma cercetărilor din cauză s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârșit de trei persoane. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 29 de ani, și doi bărbați cu vârste de 30, respectiv 36 de ani. Cei din urmă, erau cunoscuți de către oamenii legii deoarece aveau preocupări de natură infracțională.

Prejudiciul creat societății se ridică la suma de peste 10.500 de lei.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore

Luni, 9 octombrie 2023, bănuiții au fost găsiți de polițiști și duși la audieri, în baza mandatelor de aducere ce au fost puse în aplicare.

Aceștia au fost reținui pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați în fața magistraților, cu propunere legală.

Cercetările în această cauză sunt continuate de către Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Femeia și cei doi bărbați sunt cercetați pentru comiterea faptei de:

  • Furt.

DGPMB a menționat că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal. Aceasta nu înfrânge, în nicio situație, principiul prezumției de nevinovăție.

Cookies