Hoții de capace de roți din București, prinși de poliție! Ce au găsit anchetatorii într-un garaj VIDEO

14 nov. 2020
19 Afișari
Hoții de capace de roți din București, prinși de poliție! Ce au găsit anchetatorii într-un garaj VIDEO

Peste 100 de seturi de capace de roți furate de la mașini din București au fost recuperate de polițiștii Secției 23, după o acțiune în flagrant. Două persoane au fost reținute recent. Incredibil ce a făsit poliția într-un garaj.

Peste 100 de seturi de capace de roți furate de la mașini din București au fost recuperate de polițiștii Secției 23, după o acțiune în flagrant. Doi bărbați au fost reținuți, conform unui comunicat oficial.

Polițiștii Secției 23 Poliție au primit mai multe sesizări privind furtul unor capace ornamentale pentru roți.

În urma investigațiilor și având în vedere că aceste obiecte se vindeau mai ales online, oamenii legii au găsit informații că un bărbat din Sectorul 3 al Capitalei este implicat în aceste cazuri.

Vineri seara, în jurul orei 21.00, polițiștii Secției 23 l-au surprins în flagrant delict pe cel în cauză, însoțit de un alt bărbat, în timp ce sustrăgeau capacele ornamentale de la roțile unor autoturisme.

Cei doi bărbați au fost imobilizați și duși la subunitatea de poliție pentru audieri. Dintr-un garaj, utilizat de cei doi au fost ridicate 105 seturi de capace roți. Cercetările sunt continuate de Secția 23 Poliție, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.
Cei doi bărbați, în vârstă de 20 și, respectiv 21 de ani, au fost reținuți.

Cookies