Hoții de cablu din parcarea stației de metrou Tudor Arghezi. Au șterpelit cât să umple un portbagaj, după care au fost prinși

12 mai 2023
1111 Afișari
Hoții de cablu din parcarea stației de metrou Tudor Arghezi. Au șterpelit cât să umple un portbagaj, după care au fost prinși
Hoții de cablu din parcarea stației de metrou Tudor Arghezi. Au șterpelit cât să umpli un portbagaj, dar au fost prinși | Sursă foto: Daniel Băluță

Nopțile trecute, mai multe persoane din București au fost prinse de polițiști în timp de furau metri de cablu din parcarea stației de metrou Tudor Arghezi. Daniel Băluță anunță că respectivii urmează să fie trași la răspundere pentru faptele lor.

Hoții de cablu din parcarea stației de metrou Tudor Arghezi

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță a anunțat că mai multe persoane au fost prinse în timp ce încercau să sustragă cablurile aflate în zona șantierului pentru parcarea de la stația de metrou Tudor Arghezi.

Respectivii furaseră cablurile de cupru din componența instalației electrice, urmând, cel mai probabil, să le vândă la fier vechi.

Respectivele persoane au fost observate inițial de către agenții de pază ai obiectivului, care au și alertat Poliția Națională.

Hoții au fost observați de paznicii parcării, cărora li s-a părut suspectă prezența unor oameni străini în proximitatea construcției și au alertat de îndată Poliția Națională.

Într-un interval de timp foarte scurt, un echipaj a ajuns la fața locului și a prins făptașii, limitând astfel proporțiile pagubei produse de aceștia, anunță Daniel Băluță.

Daniel Băluță vrea să recupereze prejudiciul

Edilul Sectorului 4 a publicat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii. În acestea se poate observa că hoții furaseră un portbagaj plin de cabluri.

Tot în aceste poze, se poate observa că, pentru a scoate cablurile, respectivii au creat pagube pe șantierul parcării de la stația de metrou Tudor Arghezi.

Cablurile furate din parcarea de lângă stația de metrou Tudor Arghezi
Cablurile furate din parcarea de lângă stația de metrou Tudor Arghezi | Sursă foto: Daniel Băluță
Cablurile furate din parcarea de lângă stația de metrou Tudor Arghezi
Cablurile furate din parcarea de lângă stația de metrou Tudor Arghezi | Sursă foto: Daniel băluță

Daniel Băluță le transmite mulțumiri polițiștilor:

Mulțumim Poliției Române pentru operativitate!

De asemenea, primarul din Sectorul 4 a anunțat că stricăciunile produse nu vor fi trecute cu vederea de administrația publică.

Edilul dorește să recupereze întreg prejudiciul ce a fost adus comunității din sector. PS4 va lua măsurile legale necesare pentru a recupera pagubele create de către hoți.

Cookies